Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Könyvkiadás? Kiadók, amelyekhe...

Könyvkiadás? Kiadók, amelyekhez megéri elküldeni az elsőkönyves író kéziratát?

Figyelt kérdés
Leginkább már tapasztalt emberek véleménye érdekelne arról, ők hol kezdték, mivel kezdték, hogy sikerült nekik. Nagyon érdekelne, hogy az elsőkönyveseknek hol sikerült érvényesülni.

2014. nov. 25. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

A publio kiadót ajánlom.

[link]

Első könyves írókat nemigen vállalnak fel nagy könyvkiadók , csak ha remekművet alkottál.:-)

2014. nov. 27. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elég hihetetlennek hanzik eddig ez a publio :o Tudom, csak kíváncsi lennék arra, hogy kinek hogy sikerült :D
2014. nov. 27. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem bejött.:-) Miért lenne hihetetlen?
2014. nov. 28. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem célzottan küldd a kéziratot: pl. ne küldj olyan kiadónak, amelyik csak fantasyra szakosodott, vagy csak tiniknek ad ki könyvet, ha a te írásod nem ilyen. És ellenőrizd a honlapjukat. Pl. az európa kiadó egyáltalán nem ad ki új kéziratokat, nem az az arculatuk, klasszikusra és külföldire szakosodtak.
2014. nov. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!