Tényleg ennyire rossz ez a kép?
Barátnőm közölte, hogy ez borzasztó, mint első 'művem' és szerinte nem kéne erőltetnem a rajzolást. Tényleg ilyen rossz lett?
Ez egy baba akar lenni. Mivel a rajzról készült kép gagyi lett, ezért egy hangyányit javítottam (próbáltam javítani) a fényerőn, ezt nézzétek el nekem.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Az arcok rajzolását el lehet lesni, a neten van nagyon sok magyarázó rajz.
Gugliba: how to draw face
Amúgy érdekes, hogy a haját egész jól árnyékoltad, de az arcot semennyire. A szemében jók a fények, de ezzel sajnos ki is fújt a dolog. :)
Nekem nagyon tetszik, tényleg olyan kis kedves illusztrációnak tűnik.
Persze ebből nem lehet leszűrni, hogy te mit tudsz, mert a te fantáziád nincs benne, a technika szempontjából pedig ezen nincs mit értékelni, ahhoz komolyabb rajzok kellenének, pl. alap térbeli testekről (kocka, váza, különböző anyagúak), bonyolultabb tárgyakról (esernyő, drapéria, cipők, saját kompozícióval), emberekről (portré, kéz) vagy mozgásról rajzoltak.
Egyébként úgy látom, jól állna neked a szén, mert ez a firkálmány is leginkább erre a festői tónusozásra ment ki.
Mellesleg amúgy elgondolkodnék azon, hogy mennyire a barátnőd az, aki ennyire könyörtelenül a fejedhez vágja, hogy amit csináltál borzasztó és ne folytasd. Véleményt lehet nyilvánítani, elmondhatja, hogy nem tetszik, de a borzasztó szót egy pálcikaemberre sem használnám. Mi a borzasztó benne? És miért tanácsol olyat, hogy ne folytass valamit?
Te bizalommal fordultál hozzá, mikor a véleményét kérted, ő meg szívtelenül reagált.
Nem szándékozom őt megítélni vagy ilyesmi, de te is tudod, hogy amit rajzoltál minden, de nem borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!