Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek elég "művészi" ez...

Szerintetek elég "művészi" ez a kép?

Figyelt kérdés

[link]

Persze nem profi fotóshoz ill. profi modellhez mérten, csak az átlaghoz képest. Egy "versenyhez" kellene. Ti láttok benne valami különlegeset? Hogy tetszik nektek?

2014. nov. 28. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos szép kislány, de ettől a színezéstől még nem lesz művészi.
2014. nov. 28. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Profi szemmel biztosan bele lehet kötni, de nekem tetszik. Az biztos, hogy az átlagos házi fotózgatáson túlmutat. Ha egy újságban látnám, nem jutna eszembe, hogy nem profi csinálta.
2014. nov. 28. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Ha sok embernek mond valamit, vagy érzéseket kelt benne, akkor lehet "művészi". Ez a versenyen ki fog derülni.

Nekem spec nem mond semmit.

2014. nov. 29. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Értékelésem:

+ mert a gyerek nem nevet,hanem valami van a szemében

- mert a keze rosszul helyezkedik el,mintha nem az ő keze lenne

Jobb lenne,ha valami háttér vagy valami más is lenne ,ami esetleg kiemeli a különleges helyzetét,érzését stb..

2014. nov. 29. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem pont az, hogy nem látszik semmi a gyerek szemében.

érzelmileg nulla a kép.

a kompozíció az mondjuk oké, de nem zseniális.

mit akarsz az egésszel? ezt kéne megkérdezned magadtól.

mert itt csak annyi látszik, hogy "csináltam egy képet, mert meg akarok nyerni egy versenyt."

egy jó kép ennél sokkal de sokkal többről szól.

2014. dec. 9. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!