Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Pár kérdés mindenkihez erről...

Pár kérdés mindenkihez erről a zenerészletről (felmérés)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék egy amolyan közvélemény kutatást végezni, a következő zenéről:

[link] (hogy ne legyen hosszú, ez csak egy részlete)

Szól ez hozzáértőkhöz és hozzá nem értőkhöz is.

Tehát az érdekelne, hogy mit gondoltok erről a számról. Egyrészt zeneileg, szerintetek milyen lett. Jó, rossz, egyedi, sablonos..? Másrészt a szöveget leszámítva (amit valószínűleg nem értetek, ennek most külön örülök, ezért is magyar oldalra tettem fel a kérdést) megmondanátok-e róla, hogy tulajdonképpen gyerekeknek szánt dal? Szöveg hangzása milyen annak a fülnek, aki nem érti? És ha fogalmad sincs, miről szól a szám, mit tippelsz, miről?

Illetve érdekelne még, hogy azt, aki énekli, milyennek képzelitek. (kor, nem, kinézet..)

Remélem akad, aki válaszol. Előre is köszönöm! Minden véleményért megy a zöld kéz!

2014. nov. 22. 12:19
 1/1 anonim válasza:
Hát hozzá nagyon nemértő vagyok de azt mondtad ez is jó:D szerintem amúgy jó szám, én szeretem a rockot nekem eléggé tetszik. Azt nem mondanám meg róla, hogy gyerekdal. Akkor elég gáz h nekem is tetszik:D A hangzása is jó szerintem, a rímeket jól hallani, jól rímelnek, de semmit sem értek a szövegből, azt sem tudnám megmondani, milyen nyelv. Kicsit fura a hangzása, érdekes, nem tudom mihez hsaonlítani, de azért jó. Azt nem tudom, miről szól, de biztos valami lázadós dolog, vagyis én úgy gondolnám a dallamból meg az énekstílusból. Az énekes szerintem egy kb. 25-50 közötti nő, én hosszú hajjal képzelném el, amit kiengedve hord és barna vagy fekete hajú. Mást nem tudnék róla mondani.. vékony és vadóc :D De amúgy lehet simán egy kb. 11 éves fiú is, az egyik ismerősöm ő pont annyi és tök ugyanígy énekel:D ebben az esetben akkor egy rövidebb vagy ilyen félhosszú hajú átlagos vagy kicsit ducibb fiút képzelek el aki szintén ilyen vadabb stílusú :D
2014. nov. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!