Ki milyen csatornákat néz?
Figyelt kérdés
Helló mindenki!
Egy felmérést kell készítenem és örülnék ha leírnátok nekem a következő infókat:
Hány évesek vagyok:
Naponta hány órát tévézek:
Kereskedelmi vagy Közmédiát szoktam nézni:( aki vegyes az írja oda , hogy milyen arányban.)
Előre is köszi mindenkinek!
2014. febr. 23. 18:32
1/6 A kérdező kommentje:
Az elírásért bocsánat, de így is egyértelmű.:)
2014. febr. 23. 18:33
2/6 ttrezi válasza:
-27
-Negyed órát kb.
-Fifty-Fifty
3/6 A kérdező kommentje:
poén!!
2014. febr. 24. 18:01
4/6 anonim válasza:
Csak sport csatornákat. Ha rá érek, akkor WTA. Ha van szezonja, akkor NFL, illetve a különböző nemzetközi labdarúgó mérkőzések (BL, Európa Liga, stb) Ezek változó idejűek. Egy női tenisz meccs általában 1-2óra, egy focimeccs ugye 90 perc + - a hosszabbítás, egy NFL meccs meg olyan 3-4 órás. Semmi más tv csatornát nem nézek. 23/l
5/6 anonim válasza:
Én legtöbbször ezeket szoktam nézni 3-4 óráig. De igazából változó meg szoktam nézni a műsorújságot mit érdemes megnézni és akkor rá érek-e vagy sem. Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, HBO film+, Cool, Viasat 6, stb. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!