Felismerhető a személy, akit portréban lerajzoltam? Mi a véleményed róla? (Ceruzarajz)
Figyelt kérdés
Tudom, rossz minőségű a fénykép, de sajnos most jobbal nem tudok szolgálni. Tudom, vannak hibák a rajzban, de életem első komoly portréja.
Valószínűleg még belejavítgatok, de szeretném tudni, hogy felismerhető-e.:D meg ha írsz egy véleményt, tanácsot, észrevételt megköszönöm.
Na lehet írni a tippeket, hogy ki az!:)
2014. okt. 28. 00:15
11/14 anonim válasza:
Palvin Barbi, de az akvarellpapírért valszeg a pokol egy igen kellemes bugyrában fogsz kempelni.. :D
-Észrevétel: az orra picit széles lett
-Fotótechnikai észrevétel: a fény beesési szöge a rajzon és a képed megvilágítása pont ellentétes, így nekem megöli kicsit a fotón a rajzot(wow) a dolog :P
Ügyesen rajzolsz, de erre tessék figyelni, nem mindegy, hogyan " adja el" magát az ember :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. nov. 9. 20:15
13/14 anonim válasza:
Én sajnos nem ismertem fel, de nagyon szép rajz! Ügyes vagy, csak igy tovább!
14/14 anonim válasza:
én azonnal felismertem, de szerintem kicsit túl erős lett az arca.. nem érzem elég nőiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!