Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Felismerhető a személy, akit...

Felismerhető a személy, akit portréban lerajzoltam? Mi a véleményed róla? (Ceruzarajz)

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, rossz minőségű a fénykép, de sajnos most jobbal nem tudok szolgálni. Tudom, vannak hibák a rajzban, de életem első komoly portréja.

Valószínűleg még belejavítgatok, de szeretném tudni, hogy felismerhető-e.:D meg ha írsz egy véleményt, tanácsot, észrevételt megköszönöm.

Na lehet írni a tippeket, hogy ki az!:)

2014. okt. 28. 00:15
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Célszerű kicsit ráközelíteni, mert a rossz minőség, szög és a fény miatt az akvarellpapír olyan megvilágításba került, hogy nehezen kivehető a rajz.
2014. okt. 28. 00:18
 2/14 anonim válasza:
Mitől ilyen "pöttyös" ?
2014. okt. 28. 02:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Lara Croft
2014. okt. 28. 02:11
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Jó rajz!

Simán átjön, hogy ez a Zámbó Árpi.

2014. okt. 28. 06:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a komoly válaszokat srácok...
2014. okt. 28. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Ez komolyan akvarellapapír? Miért arra a rajzoltál?

Amúgy nem rossz, felismerhető Palvin Barbi, de hagyd abba a képmásolást, mert az a legértelmetlenebb tevékenységek egyike.

2014. okt. 28. 12:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, ő az.:) azt mondták, hogy a grafit jól néz ki akvarellpapiron, de nekem se jott be.. Es tudom h a muveszet arrol szol h a sajat otleteid, erzeseid vesd papirra, de eg portrenal nem gaz ha ref kepet hasznal az ember szerintem + technikailag igy lehet igazan fejlodni. De koszi a valaszt es hanyagolno fogom az akvarell papirt.
2014. okt. 28. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves hatos. A gyakorlás nem értelmetlen.
2014. okt. 28. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit olyan, mintha elcsúszott volna a fej és az arc aránya, de hogy kb bemértem, úgy nem...lehet azért érzékelem úgy, mert az orra talán túl széles. Meg a szájával valami valahogy nincs rendben, az állának a görbülete a szája alatt valahogy nem oké. Összességében viszont szerintem elég jó, főleg ha az első komolyabb. És tényleg nem hülyeség másolással gyakorolni a technikát. Amit itt megtanulsz, azt élő modellről rajzolásban is kamatoztathatod, meg akárhol, ha fejből rajzolsz valamit akkor is. :)

Ja, és felismertem Barbit egyből :D

2014. okt. 28. 15:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Na végre egy kifejtett vélemény, köszönöm szépen!:) legközelebb jobban odafigyelek, tudom, hogy minden rajzom egy kicsivel jobb lesz.
2014. okt. 28. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!