Felismerhető a személy, akit portréban lerajzoltam? Mi a véleményed róla? (Ceruzarajz)
Tudom, rossz minőségű a fénykép, de sajnos most jobbal nem tudok szolgálni. Tudom, vannak hibák a rajzban, de életem első komoly portréja.
Valószínűleg még belejavítgatok, de szeretném tudni, hogy felismerhető-e.:D meg ha írsz egy véleményt, tanácsot, észrevételt megköszönöm.
Na lehet írni a tippeket, hogy ki az!:)
Jó rajz!
Simán átjön, hogy ez a Zámbó Árpi.
Ez komolyan akvarellapapír? Miért arra a rajzoltál?
Amúgy nem rossz, felismerhető Palvin Barbi, de hagyd abba a képmásolást, mert az a legértelmetlenebb tevékenységek egyike.
Nekem kicsit olyan, mintha elcsúszott volna a fej és az arc aránya, de hogy kb bemértem, úgy nem...lehet azért érzékelem úgy, mert az orra talán túl széles. Meg a szájával valami valahogy nincs rendben, az állának a görbülete a szája alatt valahogy nem oké. Összességében viszont szerintem elég jó, főleg ha az első komolyabb. És tényleg nem hülyeség másolással gyakorolni a technikát. Amit itt megtanulsz, azt élő modellről rajzolásban is kamatoztathatod, meg akárhol, ha fejből rajzolsz valamit akkor is. :)
Ja, és felismertem Barbit egyből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!