Egyetlen könyv igényes kinyomtatása mennyibe kerül?
Az a helyzet, hogy az egyik barátunk írt egy regényt nekünk anno, vagyis, mint közönségnek. Elég sokat tett már értünk, és úgy gondoltuk, hogy kinyomtatnánk egyetlen egy példányt, neki. Csak akkor már legyen igényes is!
A borítóval, vagyis annak megrajzolásával nincs probléma, van megfelelő ismerősöm rá, akik szívességből megteszik.
No, a tárgyra visszatérve. Mennyibe kerülhet, egy kb 200 oldalas regény igényes könyv formába hozása. Hol lehet ilyet csinálni? Bármilyen ehhez kapcsolódó segítséget szívesen elfogadok!
18F
Köszönöm a választ!
De nem éppen egyszerű kinyomtatott lapok összefűzésére gondoltam, hanem normális könyv kinyomtatására, ahogy az egy pl regény esetén is lenni szokott. Normális borító, normális formálás... stb.
Mint egy átlagos A5szerű regény, amit kezébe vesz az ember.
Én nem vagyok ebben járatos, de ha felkeresel telefonon v személyesen (esetleg mind2) egy kiadót, ott többet tudnak neked mondani. Megmondod, hogy csak egyet kérsz.
Jó kiadól:
Ulpius
Könyvmolyképző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!