Hogyan lehet megtanulni rajzolni? Mi motiváljon?
Valóban, a reál tárgyakhoz hülye vagyok, azok sem mennek.
Emberekkel pedig egyáltalán nem szeretnék foglalkozni. Sosem éreztem, hogy segíteni akarok másoknak vagy valami, szerintem nekem ehhez nincsen semmi közöm. Egyáltalán nem vagyok nyílt, zárkózott, csendes vagyok. Az utcán sem szeretek mászkálni, a boltokat, nagy, forgalmas helyeket pedig egyáltalán nem bírom. Barátaim sincsenek. Senkivel sem szoktam beszélgetni.
Kedves Kerdezo!
Ha a fentiek igazak rad, te vagy az idealis vilagitotorony-kezelo! Erre gondoltal mar?
Udv R.
Lehet, hogy kicsit alacsonyabbra kéne tennem a mércét, de ennél valami komolyabb munkát szeretnék!:)
Szerintem igazak rám a fent említettek, de adhatok még egy kis segítséget.
Ezeket én rajzoltam:
(ezek csak rajzórai munkák, nincs is mind befejezve)
Ezek pedig másolva vannak, a körvonalakat másoltam át mert azt nem tudom megrajzolni és utána kiegészítettem a rajzot, (már láthattátok az oldalon, nem loptam)
Kedves Kerdezo!
A vilagitotorony megfelelo kezelesevel embereleteket lehet menteni, a rajzolassal nem :P
Melyik a komolyabb munka?
Udv R.
"Értem, hogy az emberben gondolatok, érzelmek futnak át mikor ránéznek egy képre, de nem értem, hogy kép és kép között (ha technikailag minden rendben van) akkor mi az a differencia, ami miatt az egyik művészetnek minősül és a másik nem..."
Erre írj már egy példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!