Hogyan lehet megtanulni rajzolni? Mi motiváljon?
Kedves Kerdezo!
Ne eroltesd. Ha nem okoz oromet, hagyd a fenebe, es menj el gatornek/melkassebesznek/urgeontonek, v barminek, ami oromet okoz. Aztan a teged rajzolasra kenyszerito rokonoknak kuldj kepeslapot.
De ne kezzel rajzoltat.
Udv R.
Akkor most idézem a negyedik válaszolót:
"Azt nem értem, hogy miért vársz sikereteket olyan témában, amelyben nem vagy tehetséges?"
Már itt el kellett volna gondolkodnod azon, hogy nem fogsz menni semmire az életben, ha olyanra pazarlod az idődet, ami nem a te világod. Ha ennyi szenvedésbe kerül az, hogy meg tudd rajzolni a formákat, (ennek a résznek kéne a legkönnyebben mennie) akkor egyértelmű, hogy téged nem erre találtak ki. És ezzel most nem az volt a célom, hogy leromboljam az egyébként lehetetlen álmaid, mindössze az, hogy megértessem veled, ha Te tényleg úgy rajzolsz, ahogy elmondtad, akkor nem érdemes erőltetni. Gondolom, amihez matek meg fizika kell, az ki van lőve. Esetleg nem szeretsz emberekkel foglalkozni, beszélgetni? Mert ha elég nyílt vagy, akkor lehetsz pszihológus, tanácsadó, vagy tudom is én...
Nem csak a jártasságokkal, hanem a kommunikációval kapcsolatos munkák között is válogathatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!