Mennyi idő ilyen szinten megtanulni rajzolni? 17/f
Esetleg ennél egyszerűbben is, egy hasonló ábrázolásmódot szeretnék elsajátítani 0 rajztudással. Ezt mennyi idő megtanulni és hogyan kezdjek neki? Valaki tudna segíteni nekem?
A célom az lenne, hogy egyszerűbb lényeket, tárgyakat, épületeket tudjak ábrázolni, illetve animálni.
Gyakorolgass, aztán valameddig talán eljutsz, de a tehetséget, a fantáziát sajnos nem lehet "tanulni".
A másolás technikája elsajátítható, de az meg ugye nem túl eredeti módszer.
öö...lenne egy kérdésem. Számítógépen szeretnél rajzolni vagy "rendesen" (mármint lapra)? Amennyiben az utóbbi,keress egy JÓ rajztanárt,hihetetlen sokat tud segíteni. Egyébként sztem olyan 2-3 hónap alatt simán el lehet érni ezt a szintet. A számítógépes grafikához meg nem értek ://
Üdv,15/l.
Állítolag a jobb agyféltekés rajzolási technikával sokan egy héten belul oriásit fejlodnek, de mivel konkrétan ilyennel még nem foglalkoztam a gyakorlatban, ezért nem vállalok garanciát ezen infóért.
Javaslom, keress rá, elég sok weboldal foglalkozik evvel ill kínál ilyen rajztanfolyamot, magyarok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!