Mi a véleményetek a blogomról?
2014. júl. 2. 14:11
1/9 anonim válasza:
Hát nem igazán sugárzik a boldogság belőle... Egy kicsit olyan, mintha egy depressziós személy írná. Sok szomorúság van benne.
2/9 anonim válasza:
A stílusa, kinézete tetszik, a tartalom nagyja nem jön be. Szerintem be kéne fejezned az önsajnálatot, és valami hasznossal és széppel kéne foglalkoznod, ami visz is valahová. Olyan tipikus fiatal szenvedős blognak tűnik, de mélyebben nem merültem el benne, és nem is akarok.
4/9 anonim válasza:
minden tetszik benne kivéve a blog tartalma nagyon szomorú és lehangló
5/9 anonim válasza:
Nem a blog ami elszomorító hanem az hogy olyan körülmények uralkodnak a társadalomban melyek ilyen blogok megszületéséhez vezetnek. Tehát nem a blog szerzője az aki a szomorú hangulatot megteremti, ő csak ábrázolja és közvetiti azt. Nem is akármilyen színvonalon. Nekem nagyon tetszik. Eredeti és figyelemfelkeltő.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából próbálom azokat a benyomásokat leírni, amik érnek engem. Nem az a fő célom hogy sajnáltassam magamat, csak ez jön ki belőlem, bár még így is úgy érzem, ez is kevés. És akinek tetszik annak köszönöm!
2014. júl. 5. 18:31
7/9 anonim válasza:
Az 5 -ös vagyok ismét. Egyetlen egyszer sem éreztem a blogod olvasása közben hogy sajnáltatni akarnád magad. Aki ezt érzi, tévesen értelmezi a leírtakat. A saját, élettel kapcsolatos, kicsit szomorú, de eredeti gondolataidat közvetíted. Az hogy nem teljes, nem igazán érezhető de ha te úgy érzed, akkor biztosan úgy is van. És ez jó, mert ha érzed azt hogy van még mondanivalód akkor azt el is fogod mondani.
Csak idő kell hozzá hogy teljesen megérjen benned az el nem mondott gondolat. Ez pedig nem csak nálad van így hanem mindenkinél, ide értve a legnagyobb írókat is.
8/9 anonim válasza:
Szerintem tehetséges vagy, de ezek a "csini lányka vagyok" fotók egoizmusra utalnak. Aki jó költő, az lehet akár vén boszi is. Ne állj be a sorba a mai trendi költőnők közé, akik szó szerint mellbedobással akarnak győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!