Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 28. 02:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Elmondom miért. Először is a formátum nem túl átlátható, lehetne valami színes benne, hogy jobban elkülönüljenek a külön napokon írt bejegyzések. de nyilván erre magasról tennék, ha a blogod tartalma maga volna a tökély. Igazából az az elsődleges problémám, hogy egy okoskodó blog, amit helyenként bunkó stílusban írtál meg, és igazából felmerül az a kérdés, ami a blogok 90%-a esetében: hogy ez kit érdekel? Mert én baromira nem fogom még egyszer meglátogatni a blogodat, hogy elolvassam, mit gondolsz a kövér emberekről, a mesékről, és mik a kedvenc csajozós dumáid.

Némi megjegyzés: a csajozós dumák azért nem válnak be, mert a nők nem szeretik a csajozós dumákat, egész egyszerűen azért, mert legyen már egy önálló gondolatod. És általában lekezelőek is. azon túl leírtad a véleményed a kövérekről, a mesékről, meg már nem emlékszem miről. Függetlenül attól, hogy egyetértek-e veled, a véleményed akkor érdekelné a világot, ha mondanál is vele valamit.

Talán meglepődsz, de nem te vagy a világon az egyetlen férfi, akinek nem jönnek be a túlsúlyos nők, és szerintem nem sok olyan gondolat volt benne, ami miatt mégis elolvasnám. Te talán azt hiszed, humoros volt, és ez benne a többlet, de a vicceid nem jók szerintem. Nem viccesek. vagy például leírtad, hogy a mesék nem jönnek be. (Azt nem olvastam végig.) Ezt is mindenki tudja, aki nem 13 éves Alkonyaton szocializálódott tinilány.

Összességében tehát azt gondolom a blogodról, hogy egy bántóan okoskodó stílusban megírt dolog olyasmiről, ami semmi újat nem mondott.

És változtathatnál a megnyilvánulásaidon.

2013. júl. 28. 04:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, és az a szlogenje, hogy "Mindent, amit a nőkről tudni szeretnél." Először is a szinte kifejezés rossz helyen van, másodszor ebben semmi nem volt, amit tudni akartunk a nőkről.
2013. júl. 28. 04:10
 3/10 anonim ***** válasza:

kritikán aluli

és teljesen fölösleges

2013. júl. 28. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Szörnyű. :"D

Lépj már túl másokon. Megmondom, nekem sem tetszik, ha kövér valaki, de LESZ*ROM, érted? Nem fogok róluk oldalakat írni...

Úristen... Ne XD

2013. júl. 28. 15:52
 5/10 Love :) válasza:

Az 1. tökéletesen leírta:))

Nekem csak egyetlen dolog tetszik benne: jól fogalmazol. ;)

2013. júl. 29. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon karakteresen kijelentetted, hogy a kövér nők senkinek nem jönnek be, és hogy minden prosti sovány. vannak kifejezetten kövér prostituáltak, és olyan férfiak, akiknek kifejezetten ez jön be. csak mondom.

amúgy ne tegyél már minden mondatod után felkiáltójelet, olyan idegesítő. mintha minden mondatod megváltaná a világot.

2013. júl. 30. 00:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amikor megjelent ez a beszólogatós stílusú blogolás, amelyen keresztül megcéloznak adott személyt vagy adott csoportot, abban a periódusban ez a fajta megnyilvánulás újszerűnek és megdöbbentőnek tűnt sokak számára.

Ma már viszont rengeteg ilyen blog létezik és azt lehet mondani, hogy aki látott egyet, az látta az összest.

Az egész szerkezete és lényege az ilyen blognak tulajdonképpen az, hogy:

1) van egy célpont

2) van egy adott stílus ( amely általában arrogáns, illetlen vagy bunkó )

3) van egy adott értelmiségi szint az írott sorok mögött, amely főképp a önkifejezési módból és a szóhasználatból mutatkozik meg

1) Az adott célpont egyéni választás kérdése, mindenki azt szemeli ki magának témául, akit akar. Megjegyzem, hogy sokszor a megcélzott személy/csoport is árulkodhat az író tudatalattijáról, ugyanis ritka az, hogy valaki leüljön blogot írni olyasmiről, aminek semmi jelentősége sincs az ő számára. Tehát feltevődhet a kérdés: miért írsz te pont a mesékről, a csajozós dumákról, illetve a kövér nőkről ? Az, hogy te mit írsz róluk, az elég tisztán lejön bárkinek is, viszont mit mondanak el RÓLAD ezek a témák ?

2) A stílus az író egyik legfontosabb eszköze.

Ecettel nem lehet legyet fogni- ez rossz politika, mindig is az volt.

Ezenkívül gyűlölet gyűlöletet szül. Nyilván ez a blog még távolról sem sorolható az iszonyatosan durva kategóriába, de a mentalitás alapja ugyanaz: minél inkább beletaposunk a másikba, annál nagyobb királyok vagyunk.

Ez megint egy primitív hozzáállás, ugyanis egyrészt senki nem fogja azzal megváltani a világot, hogy agyontapos mindenkit, akit nem gondol méltónak ahhoz, hogy közös levegőt szívjon vele, másrészt pedig ha leereszkedünk a taposás szintjére, akkor előbb-utóbb lesz olyan is, aki minket fog agyon taposni és a porig alázni. Persze ez nem történik meg, amíg valaki a képernyő mögül, a négy fal között ülve osztja az észt, de a virtuális világban megnyilvánuló személyiség igazából az adott egyén része, amelyet adott szintig álcázni tud a való világ előtt.

3) Az értelmiségi szint az, amely lejön akár a legarcátlanabb megnyilvánulás mögül is, a legellenszenvesebb stílus hátteréből is és a legértéktelenebb tartalmú iromány soraiból is.

Ez az, ami a motort jelképezi. Egy jó motort vagy egy rossz motort, amely szolgálhat jó célokat vagy rossz célokat, annak függvényében, hogy ki mit választ. Számos olyan személy van, akinek az elméje szinte csillog, de ettől függetlenül ő mégis azt választja, hogy beárnyékolja és elpazarolja saját potenciálját.

Egy jó agy nem feltétlenül kerül jó kezekbe és jó irányításba is. Viszont elgondolkoztató, hogy ha ég valami szikra benned, akkor nem-e lenne érdemesebb egy célszerűbb szerepet találni neki.

2013. júl. 31. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért érdekelne a válaszod.
2013. aug. 7. 22:42
 9/10 A kérdező kommentje:

"Kérdező, azért érdekelne a válaszod." Gondolom te az ötös kommentelő vagy. Azért nem válaszoltam, mert nem kérdeztél semmit, viszont a hatosra akkor most válaszolnék:

Nem tudtam, hogy hogy léteznek ilyen blogok, vagy hogy ez egy külön kategória lenne. Őszintén szólva nem is szoktam blogokat olvasni. kb. 3-4 éve írtam magamnak ezt a "blogot" gyakorlás képen, mint egy szemináriumi munkát.

1) Talán mert picit szeretném visszakapni azokat az időket, amikor kis srác voltam, s apám meséket olvasott nekem, meg a nővéremnek, anyám pedig pudingot főzött :)) Akkor még minden, ha nem is tökéletes, de nagyon jó volt, jónak láttam. Általánosban kövér voltam, meg nem túl népszerű. Ez mára megváltozott. Lefogytam, kondizok, elég sok barátom van... A kövérekre viszont "allergiás" vagyok. Szerintem a kövérség is egyfajta szenvedélybetegség, mint az ital, a kávé, vagy a drogok! Az étel boldogságot okoz, mint egyes drogok, és függőséget is, mint a többi cucc!

(Eszik, mert szomorú, Szomorú, mert kövér, Kövér, mert eszik) Én, ha rossz a kedvem, soha nem szoktam alkoholt inni, vagy enni.

2) "Gyűlölet gyűlöletet szül." Egyáltalán nem ez volt a célom! Inkább elgondolkodtatónak szántam! Akinek van önbizalma, annak egyáltalán nem sértő! (Csúnya vagy, nem érzed jól magad a bőrödben? Senkit nem érdekel, soha nem is érdekelt! Áj fel, szedd össze magad és jobb lesz az életed!) Elküldtem egy barátnőmnek a linket. Elolvasta, s azt mondta: "He-he, jó! Jót röhögtem rajta. :p"

Aki kedves, jó szándékú ember, azt általában eltapossák! Én megpróbálok másokat lenyomni és addig csinálom amíg csak lehet, amíg irányítani tudok! Sajnos a világ ilyen.

3) Találtam én célszerűbb szerepet is neki: Egyetemre járok, divattervezőnek tanulok. Közben portrékat rajzolok. Megpróbálkoztam a könyv írással is, de ahhoz sajnos nem elég jó a szókincsem, sem a helyesírásom. Többet kellett volna olvasnom, meg jobban odafigyelni órán, amíg még magyar suliba jártam...

Ez van. Persze így, hogy kicsit érettebb vagyok, igyekszek változtatni ezen. Majd az idő eldönti mi lesz! ;)

2013. aug. 8. 01:50
 10/10 anonim ***** válasza:

"Kérdező, azért érdekelne a válaszod." Gondolom te az ötös kommentelő vagy.

Nem, az első voltam. És nem is feltétlen kérdésre válasz, csak a véleményed érdekelt.

2013. aug. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!