Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek az újabb rajzaim?

Milyenek az újabb rajzaim?

Figyelt kérdés

Régebben raktam ki rajzokat, arra jött hideg-meleg, és most szeretném az újabb rajzaimat is megmutatni, erre is jöhet mindenféle kritika! :)

1. [link] graffitinek készült, iskolai.

2. [link] otthoni, "csak úgy" :)

3. [link] ez is otthoni, ez már nem teljesen saját mert néztem közben egy lófejet(a kantárt viszont magamtól rajzoltam)

4. [link] 1 hónapos, kicsit furcsa lett, itt a ló formáját néztem(mert abban nem remekelek), és az alapján színeztem, és rajzoltam az embert" a felszerelést.

2014. jún. 18. 10:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát a lábakkal hadilábon állok, de régebben még borzasztóbb volt :D.
2014. jún. 23. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
semmibaj :)
2014. jún. 23. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nagyon kezdetleges rajzok. hallgass arra aki azt mondja hogy próbáld meg úgy lerajzolni ahogy más. abból nagyon sokat lehet fejlődni, nézd meg pl Munkácsy képeit hogy festékpacák meg foltok alkotják festői szemléletű az egész és úgy áll össze egésszé, nyugodtan próbálj úgy lerajzolni valamit ahogy már valaki lerajzolta, a lovaknál amúgy nem rossz a felfogás ahogy nézem
2014. jún. 29. 12:07
 14/15 anonim válasza:
igazuk van az előttem szólóknak, ügyes vagy és jók a rajzaid bár igen az emberek+lábak... ez velem is mindig így volt és mostmár nem is tudok lovat rajzolni rendesen mert túl sokat rajzoltam embert és nem gyakoroltam :/ (én is most voltam 13) privibe még küldesz a rajzaid közül? nem sok olyan embert ismerek aki velem egykorú és szeret rajzolni :/ (kivéve a legjobb barátnőm de ő mindig nyomasztó hangulatú rajzokat rajzol...)
2014. júl. 6. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Persze, küldök képeket ha gondolod,c sak előbb lefényképezem őket, de majd érkeznek! Sajnos nagyon makacs vagyok, és kitartok az elveim mellett, ami ütközik azzal, hogy teljes egészében lemásoljam más művét... mindig az egyediségre törekszem! Valódi képről nem vagyok rest néha egy-egy dolgot meglesni, de távol áll tőlem, hogy Munkácsy festményeit akár lefessem(nem is tudnám:)) de azért köszönöm a véleményeket!
2014. júl. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!