Mi baj Jókai Annával? Miért nem szereti őt nagyon sok - köztük neves irodalmárok - ember?
Van 1-2 jó műve, de összességében demagóg, elcsépeltek az írásai. Engem speciel a Beckett utánzás próbálkozása borított ki. Ez az irodalmi része.
A másik, ahogy az első válaszoló is írta. Nem tesz jót egy művésznek ha vallásos áhítattal imád egy politikust és olyan nyelvmunkával teszi ezt, hogy leírni is nehéz.
köszönöm. Melyik politikust imádja?
Nem olvastam tőle semmit még, csak láttam a reakciókat még a Kossuth-díj átadása kapcsán, és nagyon sokan lázadoztak ez ellen.
Viktorkát
Egyébként bővebben kifejtve: azt csinálja, hogy fog egy irodalmi művet majd átírja. Ezzel még nincs semmi baj, sokan hoznak létre így zseniális műveket. De ő ráhúzza a saját százszor elismételt gondolatait, mindezt úgy, hogy szemmel láthatóan nem értette meg az eredeti művet. Ezért nem szereti a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!