Egy tizes skálán mennyire értékelitek?
Nem nagyon foglalkoztam eddig még emberek rajzolásával,ezért kíváncsi lennék a véleményetekre.ne kíméljetek!
15/L
Grafika szakra jarok es a legnagyobb problema az, hogy nem erted az arc felepiteset, ez nem rossz, 15 eves korodban nincs is honnan tudnod( szem, orr, szaj kicsit problemas).
-Keress ra a neten es menni fog pl Barcsay muveszeti anatomia.
-Satirozasra is oda kell figyelned, nem szokas elkenni. Ha komolyan foglalkozni akarsz a rajzolassal formara kell satirozni pl :
Ha nem akarsz vele komolyan foglalkozni, akkor nem rossz, amig oromod leled benne addig siman rajzolhatsz igy is. Ha foglalkoztat komolyabban a rajz, akkor erdemes ezeket a szempontokat figyelembe venned, a legjobb egy rajztanar segitsegevel :) Sok sikert !
U.I : Amikor elkezdtem rajzolni, akkor kisebb targyakkal kezdtem: vaza, kocka, pohar. Ne dobd magad a mely vizbe, probalkozz eleinte konnyebb dolgokkal
Öööööööö.
Talán 4.
Bár jó hogy próbálkozol, de azért nem hasonlít bárminemű létező élőlényre... :/ sajnálom.
Először is, rajzon tilos ujjal/radírral maszatolni. Hülyén néz ki. Bárki, akit megkérdezel és tud valamit a grafikáról, ezt fogja mondani.
Az arányok sem jók, sajnos.Kicsi és vastag a nyaka, a feje kisebb a testéhez képest.
Tónusozás sehol sincs.
A szemei távol állnak egymástól, és az arcszerkezete sem egy létező emberét tükrözi.
De ne add fel! :) Sokan így kezdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!