Mit gondoltok a fotóimról?
2014. jún. 8. 15:20
11/29 anonim válasza:
A válaszod alapján az alázat teljes hiányával küzdesz, szóval jó eséllyel soha nem is leszel fotós. Az pedig, hogy fekete-fehérben fotózol, nevetséges. Semmi értelme. Színesben látunk, 2014 van! ;)
12/29 A kérdező kommentje:
alázatot csak a fotográfia (és egyéb művészetek) iránt érzek és nem pedig névtelenül kritizáló senkik iránt. Amúgy meg inkább az a nevetséges, hogy szerinted, csak azért mert a technika lehetővé teszi, feltétlen színesben kell fotózni. Szánalom.
2014. jún. 10. 18:51
13/29 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Nem vagyok fotós, de hangulatosak. A tinioldalakon rosszul fókuszált virágok vannak, semmitmondóak. Te szerintem annál előrébb jársz valamivel. :)
14/29 anonim válasza:
Bocsáss meg, de éppolyan, mint a hasonló tinilányok fotóoldalai, nagyon bátor témaválasztás, effektek, kevéske háttértudással. Talán egy fokkal jobb. Ne a témákat bonyolítsd, hanem próbálj meg egyszerű, alap képeken végigmenni és szakmailag helyesen megfotózni, amolyan iskolaszerűen. Csak halkan jelzem, nem tudsz FF-ben fotózni, nincsen ilyen lehetőséged. Te színesben fotózol, arra még a gépen ráhúzol egy durung FF konverziót és az a FF. Ez teljesen más, mintha egy filmes FF géppel dolgoznál és mindent a fotózás alatt kellene megoldanod. Próbálj még tanulgatni, fotóelemző oldalakon véleményeket kérni.
15/29 anonim válasza:
Szerintem ne legyetek vele túl szigorúak, ő is tanulja még és szerintem hangulatosak a képei, belőlem kiváltanak érzéseket (azok, amikről írtam). A lepkés nem, az így nem lett az igazi. Egyébként fekete fehér filmekkel profi fotóművészek dolgoznak, szerintem ahhoz több minden kell és nincs az leírva, hogy digitálissal nem lehet készíteni. Én is szoktam kísérletezni, de nem teszem ki a képeimet, pláne, hogy nagy részük az iphoneommal készült.
16/29 anonim válasza:
A probléma a kérdezővel a szakmai alázat teljes hiánya. Sokat gondol magáról miközben kevés. A filmre dolgozó fotóművészeket meg hagyjuk. Nem azért kell színesben fotózni mert a technika lehetővé teszi, hanem azért mert értelmetlen és hatásvadász csak azért ráhúzni egy fotóra a monokróm konverziót, mert attól "hangulatos" lesz. Fogalmatok sincs erről az egészről. Nem baj, ilyenek is kellenek, ezek miatt élnek meg azok, akik mást, többet és jobbat csinálnak! ;)
17/29 anonim válasza:
"Az pedig, hogy fekete-fehérben fotózol, nevetséges. Semmi értelme. Színesben látunk, 2014 van!"
Ez jókora butaság. Teljes hozzánemértés. Kb. olyan, mintha egy szobrásznak, aki kővel dolgozik, azt tanácsolnád, hogy inkább műanyagból, mert már nem a kőkorszakban vagyunk.
Jók a képek, érdemes, tanulj, fejlődj!
18/29 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló: rendben, végig fogom gyakorolni őket! Esetleg valami tanács az irodalom szintjén, hogy mit olvassak el hozzá?
2014. jún. 11. 10:20
19/29 anonim válasza:
"Teljes hozzánemértés. "
Még jó, hogy teljes hozzánemértőként profi fotósként dolgozom. ;)
20/29 anonim válasza:
Profi? Akkor módosítok: mélységesen szégyelld magad ezért a mondatért:
"Az pedig, hogy fekete-fehérben fotózol, nevetséges. Semmi értelme. Színesben látunk, 2014 van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!