Mit gondoltok a fotóimról?
A legtöbbön ezt látom:
1. Fogj egy tök átlagos képet.
2. Képszerkesztővel alakítsd át fekete-fehérre.
3. Máris megvan a művészi minőség.
Nekem tetszenek.
A magic street képen látszik, hogy direkt a végtelent helyezted középpontba, tetszik a szimmetriája, az on the road hangulatos, csak kár, hogy ferde a horizont, így nem okés, a merengés viszont nagyon tetszik.
A lepkés képnél kár, hogy a pillangóból kevés látszik, a mintája érdekes lett volna, rossz a szög.
Az endless is hangulatos.
Nem vagyok profi fotós, szóval ez csak az én véleményem, nem szakmai dolog. :)
alapból fekete-fehérben fotózok, nem utólag konvertálok. Senki sem állította, hogy profi vagyok, és azt sem, hogy nem fér rám még sok-sok év gyakorlás. De azt hiszem, ti is elkezdtétek valahol, én itt fogtam neki a dolognak.
Nem mentegetőzésből írom, félre ne értsetek, hiszen én úgy gondolom, hogy mindenki élje a maga életét és úgy ahogy neki tetszik- azt alkotva ami neki tetszik, de azt hiszem azt érdemes kihangsúlyoznom, hogy a fejemben sokkal komplexebb, többet mondó fotók-ötletek vannak, ezek viszont még szakmabéli hiányosságaim miatt nem jöhettek létre.
Ui.: nem tartom magam fotósnak, noha Szipál után szabadon a rendezvényekre járó emberkék azok, nem pedig a művészfotósok.
Canon 600d-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!