Mihály (S kérdése:

Graffitihez tipp?

Figyelt kérdés

Most nem akarok kannával az utcán.szaladgálni csupán be szereztem egy 4x6 méteres papír lapot és falvédőnek csinálnám bátyám születésnapjára ;)

Szereti a tetoválásokat 22 éves lessz most Pékségben dolgozik

Ötletet tudnátok adni hogy mivel töltsem ki a 4x6 métert?

teljesen ki fogytam x)

2014. máj. 12. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Én olyan rajzzal csinálnám, ami passzol a bátyád egyéniségéhez, stílusához.
2014. máj. 12. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
egy nagy kenyeret fessél rá
2014. máj. 13. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Papíron nem lesz jó, ezt garantálom. Ha már fújsz, tessék venni/csinálni tisztességes vásznat vagy préselt lemezt. Vászant lehet venni méterben, a fa vázat pedig egy fatelepen simán összedobják neked, csak rá kell lőni az anyagot kapocspisztollyal.

Street art/graffiti esetében is sokféle stílus van, tetoválásból úgy szintén. Kicsit szűkíteni kellene a kört. A melóját hagyjad, x óra robot után mindent akar nézni az ember csak épp a munka tárgyát nem :P

2014. máj. 13. 01:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Végre nem egy idióta vandál.

Kemence :D

2014. máj. 13. 01:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Fess rá egy kitetovált csajt:)
2014. máj. 13. 02:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Végülis amiket itt válaszolgattam a tetovált csajszi nem is rossz ötlet egy pék sapkával és kezében egy kemence lapáttam de nem fújni fogom hanem filcen ob Grafit béllel fogom fel vázolni az alapokat aztán jöhet a festék amit száradás után le is lakkozok van még időm :) Köszönöm a válaszokat ;)
2014. máj. 13. 12:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Válaszolgattatok*
2014. máj. 13. 12:44
 8/9 dragonkalo ***** válasza:
Tetovált csajszi jó ötlet,de a cancontrol-hoz sok gyakorlás kell,na meg a rajzoláshoz is:D
2014. máj. 13. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
7 éves koromóta rajzolok most 7 nap mulva leszek 19 minden gyakorlatom meg van ami kell ;) időm meg van bőven bátyám 2 hónap mulva lessz 22
2014. máj. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!