Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Autófesték jó graffitihez?

Autófesték jó graffitihez?

Figyelt kérdés

LEGÁLIS GRAFFITI

Szóval van a Prevent Keréktárcsa ezüst és egy helyen olvastam hogy elég jó, de az Ironlak az meg egy ezres és ha nem is nagy durranás csalódni nem fogok. Szóval megéri venni? Szépen csillog?

2013. aug. 12. 21:09
 1/4 anonim válasza:
Keréktárcsa? Az tudod hogy hogy fúj? Egy részt: nem nagy nyomású lassú nem tudsz vele tagelni mert szét hordja a betűket, vagyis mikor gyorsan tagelsz az a fos festék nem tudja követni. Bombingra se igazán jó, nem tudom milyen cap jár egy ilyenhez de nem egy fat cap az biztos.. Főleg hogy nem nagy nyomású. Soroljam még miért inkább Ironlak?
2013. aug. 13. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A kis nyomás nem hátrány ha piecet akarsz csinálni, mondjuk ezzel a krómmal tuti senki se fog apró részleteket csinálni. Én inkább a festék minősége miatt aggódok!
2013. aug. 13. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
aha valószínüleg legál.. :D krómmal pláne legál haha :DD akkor már vegyél egy 600as burner chromot azzal mész a legtöbbre 1600 de több kijön belőle mint 2 ironlak chromeból..
2013. aug. 14. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszod :DD bázisban most akciós 800 ft az ironlak gondolam veszek néhány krómot:DD meg sok helyen hallottam hogy a burner a világ legjobb krómja :D
2013. aug. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!