Sándorjános kérdése:
József Attila melyik versében írja, hogy "Minden egész eltörött"?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, ha minél hamarabb választ kapnék! Illusztrálni szeretném a verset, mert erre a mondatra nagyon jó ötletem van :)2014. márc. 24. 17:10
2/5 A kérdező kommentje:
Nocsak! Akkor mégis Ady köszönöm!!
2014. márc. 24. 17:19
3/5 anonim válasza:
Egyébként ilyen esetekben nem a gyakorikérdéseken kell várni, hogy valaki egyszer hátha válaszol, bár most mázlid volt ezzel a 7 perccel, hanem beírod a sort keresőbe öt másodpec alatt, minden egyéb kérdés nélkül, és további két másodperc múlva előtted a válasz.
4/5 anonim válasza:
Egy Ákosos dalban is van ilyen:) "Bár minden egész eltörött, létezik igaz és örök...":)
5/5 A kérdező kommentje:
Fellapoztam pár irodalmi szöveggyüjteményt, de 7-8 perc után úgy döntöttem, inkább a gyakori műkedvelőire támaszkodok. A google és aolsearch eszembe se jutott, nem tartottam ésszerűnek egy verssor alapján keresgélni. Köszönöm szépen mindenkinek!
2014. márc. 24. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!