Egy majdnem egész hátas tetoválás nagyjából mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Szárnyakat szeretnék, nem színeset. Tudom hogy ez több mindentől függ, de mondjuk mennyinél kezdődik? Csak hogy tudjam, mennyit tegyek félre rá.2014. febr. 23. 19:57
1/7 piriiiiii válasza:
Ha olyan embernél csináltatod, aki jóhírű és minőségben is magasabban teljesít, igényes és ez a rendes hivatása, nem pedig csak hobbitetkós, akkor, úgy vélem, hogy legalább lesz egy huszas... de ez tényleg több mindentől függ, például hogy pontosan milyen is az ábra.
2/7 anonim válasza:
ezt a kerdest tedd fel a szepseg - tetovalasok topikban ha pontos valasz kell
3/7 anonim válasza:
Egy majdnem egész háta tetoválás majdnem többszázezer forintot is kóstálhat. Már csak abból kiindulva, hogy egy 3x2 cm méretű pókért 10K Ft-ot simán elkérnek.
4/7 A kérdező kommentje:
2014. febr. 23. 23:21
6/7 anonim válasza:
Szia! Ha normális tetoválószalonban csináltatod, nem sufniban (ezt én már mindenképpen rendes szalonban csináltatnám mert nem túl egyszerű), akkor óránként számolhatsz 5000-ft al kb, és ez szerintem olyan 7-8 óra biztosan megvan, hacsak nem több :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem számolhatsz 10-12 munkaórával is, ha teljesen le akarod a derkadig fentröl, és szépen kidolgozva szeretnéd. Szép minta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!