Mennyibe kerülhet egy ilyen, szinte egész felsőtestes tetoválás? Kép is van.
A szellemi fogyatékosok jó enne, ha megkímélnének maguktól. Nem azt kérdeztem hogy mennyire ronda, hanem hogy mennyibe kerülhet körülbelül. Lemásolni sem akarom, nem tudom, ez honnan jött.
A kérdésre kaphatnék választ? :/
Ez egy külön stílus, nekem nagyon tetszik. :)
Amúgy én is azt tudom mondani, hogy szalonoktól érdeklődj elsősorban, esetleg fészen. Ott már szinte az összes szalon honlapja megtalálható. :)
De biztos nem olcsó.
23/N
Úristen ez valami eszméletlenül szép!!!!!!
Szerintem amúgy nem túl drága mert 1 szín és 2 max 3 alkalom alatt ezt megcsinálják. én 30-50ezret tippelek.
Köszönöm szépen a válaszokat! Rövidesen megérdeklődöm egy szalonban. Ugyanebben a stílusban szeretnék a hátamra egy Ankh-ot.
Először én is azt gondoltam hogy biztos nem drága, mert nem egy bonyolult minta, viszont ahogy így nézem, nem lehet egyszerű olyan ecsetvonás hatást összehozni, meg sok is a kitöltés, szóval valószínű hogy jó pár órás meló lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!