Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Elolvasnál egy ilyen könyvet?

Elolvasnál egy ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

Nincs története, cselekménye, csak szotizgatás.

Emlékirat jellegű, van benne 1-2 elgondolkodtató történet, de a legtöbb inkább szórakoztató, mint mély tartalmú. Azért kérdezem, mert tudom, hogy az emberek szívesen olvasnak egy izgi regényt bonyodalommal, megoldással, és nem tudom, hogy érdekelne-e valakit ez a műfaj, leköt-e ez valakit egyáltalán, főleg, ha egy ismeretlen huszonéves lány történeteiről van szó.

2014. febr. 21. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha egy olyan ember írna ilyen jellegű könyvet, akinek számomra érdekes élettörténete van (mérnök, kutató, cégvezető, stb.), azt szívesen elolvasnám.

Egy huszonéves lány történetei azonban... Baromira nem érdekelnek.

2014. febr. 21. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
".... csak szotizgatás. ..."???????????
2014. febr. 21. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
...Szerintem inkább blogot írj. :) Tudom, rengeteg hasonló blog van, némelyikük nem éppen színvonalas, és megvan rá az esély, hogy a történeteid eltűnnek a rettenetes mennyiségű szemét között... De ha tényleg jók a történeteid, és van "célközönsége" (van, akit érdekel)... Akkor talán mégsem.
2014. febr. 21. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Blogot nem szeretnék, mert azért van koncepciója az egésznek, van eleje, van vége, csak épp összefüggő cselekménye nincs.
2014. febr. 21. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Tetszik az ötleted, szerintem megfelelő tudással kivitelezhető is lenne. De, fontos a cselekmèny! Nem arra akarok cèlozni, hogy anèlkül unalmassá válna, hanem könnyebben átèrezhető lenne.

Èn egy húsz èves mentálisan zavart lány èlettörtènetèről írok. A fejemben ott van a cselekmèny- ès időszerkezete, azt javaslom próbáld meg Te is összeállítani. Èn mindenesetre kíváncsi lennèk rá.

2014. ápr. 27. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen.
2014. ápr. 27. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Van egy keretsztorija az egésznek, és a kis történetek visszaemlékezések a múltba. Ezek a kis sztorik teszik ki a könyv 90%-át.
2014. ápr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!