Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnál egy ilyen könyvet?

Elolvasnál egy ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

A fogalmazása kicsit erőltetett lett, de mit szóltok hozzá?

Álmunkból felkelve, már a a valóságban, vagy szomorúan tapasztaljuk, hogy vége és őrülten visszavágyunk az álomvilágba, és azt kívánjuk hogy valóra váljon. Vagy izzadva riadunk fel az éjszaka közepén, körül kémlelve a sötét szobában, nyugodtan tapasztalva, hogy se gyilkos se semmi amitől tartani kéne nme tartózkodik a szobában. De általában az ilyen rémálmoknak, hamar vége szakad, a végzetes pillanatok elött. Mi van azután, miután a balta lesújt? Örökre véget vet egy fikció az életünknek, vagy ugyanúgy álmodunk tovább, reggel arra ébredve hogy borzasztó álmunk volt. Mert az álom csupán elménk szüleménye... Vagy mégsem?

2011. febr. 15. 19:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ja, szerintem tök jó!
2011. febr. 15. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez tök jó, én tuti elolvasnám! :D
2011. febr. 15. 20:29
 3/14 anonim ***** válasza:
a rémálom az elm utcában könyv változata vagy mi?
2011. febr. 15. 20:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Huha, orulok hogy tetszik :) koszonom!!!

amugy igen, igy kiicsit hasonlit a remalom az elm utcabanra, de ez teljesen mas lesz.:D

2011. febr. 15. 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Te írod? Majd szóljál hogy mi a címe, én megveszem!(de télleg mondd meg!)
2011. febr. 16. 18:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Aha, nem rég kezdtem. :D Amúgy köszi. :) Nem kell azért túl jóra számítani, nem vagyok túl jó...:D És írásban sok önbizalmam nincs, de hát. Szóval én szóltam. :D De majd persze szólok.!!:D
2011. febr. 16. 18:45
 7/14 anonim ***** válasza:
jól hangzik :D
2011. febr. 17. 14:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, el olvasnám-e, mert nem vagyok az a horror-kedvelő típus, de őszintén tetszik az alapötlet (mármint nem tartom sablonosnak) és jól bánsz a szavakkal is:) Hajrá!
2011. febr. 17. 17:29
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) írnátok nemet meg kort is? :)
2011. febr. 19. 11:56
 10/14 Füles válasza:
igen, jól hangzik..talán még ki is adhatnák :)
2011. febr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!