Írói tanácsadó/partner?
Sziasztok!(:
Nagyon szeretek írni, és most úgy döntöttem keresek egy partnert, aki szintén tudja használni a tollat. Esetleg írni ketten, külön-külön, véleményt mondani a másikéról. Én nagyon fiatal vagyok, de emiatt nem szeretném ha elítélnének. Ha valakit érdekel a dolog, nyugodtan írjon nekem! Ui.: Én tényleg tehetséges embereket keresek, olyanokat akiknek van fantáziájuk, tehetségük az íráshoz! Előre is köszönöm szépen mindenkinek!
Ilyen kérdést már én is írtam ki, de leoltott mindenki, hogy csak ki akarom használni a partneremet...
Nos, nem tudom, hogy van e tehetségem az íráshoz, de tény, hogy már jó ideje írok, és sokat olvasok, és szeretem csinálni ezt, és én is kíváncis vagyok, hogy milyen lehet társulni...
velem is megoszthatod a történeteidet, adhatok tanácsot is. és ha érdekel, én is megosztom veled a saját történetemet. segíthetünk egymásnak ;)
írj nekem privit mindenképp!
és hány éves vagy? mert a "nagyon fiatal" nem foglal mindent magába :)
Sziasztok!
Ebből lett azóta valami? Engem is érdekelne pl egy levlista, vagy valami hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!