Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Megpróbálkozzak egy művészeti...

Megpróbálkozzak egy művészeti egyetemmel? Lenne esélyem? (képek)

Figyelt kérdés

Igazából csak hobbi szinten rajzolok,most érettségihez kell komolyabb rajzokat készítenem.Mivel lassan eljön a jelentkezési határidő,elgondolkodtam,hogy esetleg művészeti suliba megyek.DE úgy érzem elég nagy hátránnyal indulok,hiszen mások művészeti középiskolából nyernek oda felvételt.Én pedig sehol nem tanultam rajzolni,néha rajztannőm mutatott egy két dolgot,de csak 1 évig tanított minket.

[link]

[link]

ttp://kepfeltoltes.hu/view/131116/P1000901_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[link]

ez pedig egy kicsit régebbi: [link]

#rajz #egyetem.mávészeti
2013. nov. 16. 18:55
 1/10 anonim válasza:
nem
2013. nov. 16. 19:07
 2/10 A kérdező kommentje:

rajtanárnőm*

a képfeltöltés.hu valamiért nekem nem működik ezért ide is feltettem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 16. 19:09
 3/10 A kérdező kommentje:
hát másodjára sem sikerült,úgyhogy rajztanárnőm :DD
2013. nov. 16. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, tényleg, de nem hiszem hogy vagy annyira tehetséges hogy művészeti egyetemre jelentkezz. Ettől függetlenül később is tanulhatsz ott, csak ahhoz még fejlődnöd kéne.. Szóval én várnék ezzel.
2013. nov. 16. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
én ilyen rajzokkal művészeti középiskolába sem mertem volna jelentkezni, neharagudj
2013. nov. 16. 19:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazából jelentkeztem,és felvettek volna.Ráadásul az első 10-ben voltam,szóval veled nem értek egyet!De köszönöm a véleményeket!(egyébként ott helyben kell rajzolni)
2013. nov. 16. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan mehetsz művészeti egyetemre. Aztán, ha lediplomáztál, akkor kérnék egy sajtburgert közepes krumplival. Meg egy kólát. Elvitelre.
2013. nov. 16. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

mi lenne, ha keresnél egy rajz tanárt. és kicsit feltúrbóznád az ilyenirányú fejlődésedet.

#7 nagyon bírom, amikor sajburgereznek a közben halál unalmas személyiségű kispolgárok.

2013. nov. 16. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tudok rajzolni, akkor már automatikusan unalmas személyiségem van? :D

Kérlek meséld el, hogy szerinted milyen karriert futhat be egy átlagos "művész" az egyetem elvégzése után.

2013. nov. 16. 20:46
 10/10 anonim válasza:
jók ezek, de még eléggé képezni kellene, azt javaslom inkább később próbálkozz művészeti egyetemmel, előbb keress fel egy jó rajztanárt, és fejleszd tovább a tudásod, sok sikert:)
2013. nov. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!