Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tanuljak meg rajzolni?...

Hogyan tanuljak meg rajzolni? 10/F

Figyelt kérdés
Mostanában úgymond "tag" (graffitis) rajzolok a nevemmel.Hát de ez csak pár vonal és nem nevezhető rajznak.Tehát hol tanuljak meg rajzolni? Úgygondoltam h elsőnek valahonnan másolni kellene de honnan?

2013. nov. 10. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor butus vagy:D:D:D:D Néhány képet kéne nézni (legfölsőket), meg egy tipp, a "How to draw" -videók; és a jobb agyféltekés cuccos. Van abból is valami könyv:)
2013. nov. 12. 15:39
 12/15 anonim válasza:

háhá 10 évessen névnélkül pofázol gratulálok kisgyerek :D

mellesleg tagelést nem nevezném rajzolásnak...

2013. dec. 3. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:
trololololooo..kedves 46%..itt mindenki név nélküli..az igazi nevünket itt nem kell megadni :P csak hogy tisztába légy vele
2013. dec. 3. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy én itten jelezném, hogy két 75%-os van!!:) Nekem a linkjeimet nem akartad megnézni, de azóta már remélem, csekkoltad;)
2013. dec. 3. 16:46
 15/15 anonim válasza:

Helló! Én gyermekkorom óta rajzolok. Ha igazán meg szeretnél tanulni rajzolni, akkor a következőt tedd:

Vegyünk egy portrét.

Vállasz ki egy emberi arcot, melyet szívesen megrajzolnál. Elösször külön gyakorold lerajzolni az ajkat, szemeket, szemöldököt, orrt, ez a leggnehezebb. Majd ha megy, akkor fogj hozzá a portrénak. Ha elsőre nem úgy sikerül, mint gondoltad, ne csügedj, másodszor jobb lessz. De mindig emelj ki részleteket, és gyakorold, mig nem megy.

2014. aug. 11. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!