Énekdolgozatban tudnátok segíteni?
Sziasztok, a segítségeteket kérném, mert azt a feladatot kaptuk a suliban, és elég hülye vagyok az ilyenekhez, és nem tudnátok segíteni megírni?
a következő témák közül kéne írni egyről:
ahogy a sztár születik
kortársunk mozart
modern zene a társadalom rétegeinek tükrében
ahogy sztár születik: állítsd párhuzamba a mai tehetségkutatókat azzal, ahogy régen az uralkodók elé vitték a csodagyerekeket.
kortársunk Mozart: állítsd párhuzamba a mai musicaleket és videoklipeket Mozart operáival és dalaival.
modern zene a társadalom rétegeinek tükrében:
milyen stílusú emberek milyen zenét kedvelnek (könnyűzene)
miért van az, hogy nehéz egy komolyzenei koncertet végighallgatni, miben más, mint a könnyűzene szerinted
a komolyzenén belül keress rá egy modern zeneszerzőre a youtube-on és írd le, akár pozitív, akár negatív érzésed van.
Szerintem aki ilyen témákat ad, az számít az őszinteségedre. Tehát ne aggódj, hogy mit várhat el, nyugodtan írj, ami érzésből jön, az infókat meg keresd ki hozzá
sok sikert!
Szia!
Én Mozartot választanám, hiszen Róla könnyű írni. Összeszedsz néhány dolgot az életéről.
Dátumot most így hirtelen nem tudok mondani, viszont azt tudom, hogy 5/6 éves korában írta meg az első zongoraversenyét, hegedülni és zongorázni tanította az apja. Volt egy nővére.
Szerintem ha ilyesmiket összeszedsz, nyerő vagy!!! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!