Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek milyenek a rajzaim...

Szerintetek milyenek a rajzaim? (és miben kéne még fejlődnöm)

2013. okt. 11. 20:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm
2013. okt. 12. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez nekem túl egyszerű és nem térhatású, ilyet bárki tud óvodában is:

[link]

Mondjuk a sarkában lévő kis csónak jó lett, de a hajó fönt nem térhatású, és sztem picit gagyika is:$ Mondjuk absztraktnak így is elmenne, de nem tudom, mi volt a cél. Meg gondolom, h a hajós rajzod régebbi v pl kistesód rajzolta; és azt egészítetted ki, hát ilyet minek csinálni?

Ez meg sztem még nem eléggé hasonlít egy őzikére, nem elég pontos a formája, orra pl sztem kicsit túl széles, egy picikét malacos; mondjuk rajzfilm-figurának elmenne így is, viszont mégegy, hogy az orrán azok a fényfoltok szerintem nem elég jók, nincsenek elég jól kidolgozva, picit olyan számomra, mintha össze-vissza lennének az orrlyukai. Meg az egész így egybe nekem nem eléggé kecses. Az a fejforma nekem nem annyira olyan, meg a füle nekem talán túl hegyes, picit tényleg malac-szerű nekem ez:S:S

[link]

De a többi mind nagyon cool, kérlek, folytasd, mert nagyon jól csinálod, érdemes!!

2013. okt. 12. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:

most látom,az ott egy meteor, nem is nap!! Na, annak ott a felszíne ügyes lett, körülötte a cucc se rossz, amúgy a felszínén lévő izék tetszenek!! Amúgy érdekesség képpen, azok a kráterek vagy mi a manók, bemélyedések rajta simán elmennének még ablakon lévő esőcseppeknek is, jó ez a technika, amivel ott azt a részt csináltad!! Most látom, van ott egy kicsi kő is, attól süllyedt el a hajó egyik fele

Na, jól van, jó lesz ez, csináljad mindenképpen tovább a rajzolást, hajrá!!:)

Előbb megint erről a képről beszéltem:)

[link]

2013. okt. 12. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:

nem te vagy a "mit rajzoljak annak a lánynak" gyerek?

hát... az a helyzet, hogy ha nem egy tömegképet, hanem egy tárgyat, állatot, vagy embert akarsz megrajzolni, ügyelned kell a részletességre (hacsak nem olyan stílusban rajzolod, de amint látom nem)

az arányokra is kéne figyelned, mi mekkora/minek mekkorának kell lennie, valamint tudd, hogy a mély vízen nincs árnyék csak visszaverődés

2013. okt. 12. 23:14
 15/20 anonim ***** válasza:

6#: ha neked nem tetszik más techinkája, akkor miért nézed? kényszerít valaki hogy megnézd a youtube video-t? Nem

téged kényszerített valaki, hogy így-és így rajzolj? gondolom nem

mindenki úgy rajzol ahogy jónak látja, ha nem tudnád így születnek az új stílusok, a te stílushoz kötöttséged meg minden csak nem kreatív kedves 6#

2013. okt. 13. 08:43
 16/20 A kérdező kommentje:

# 12-13 Igen igazad van, az nagyon sz*r lett,csak unalmamba csináltam,tudom rengeteg hibája van,ami igaz rajzolás közben is észrevettem,de mivel az egész rossz,ezért ki se javítottam.

Az őzikét egy képről másoltam, nem néztem semmit,hogy hogy lenne szép,igazából csak azt rajzoltam amit láttam.

És ezeket már jó pár hónapja rajzoltam,már biztos jobbat rajzolnék,ha újrarajzolnám őket,és figyelnék pl. arnányokra,stb.

Igen a hajóval azért se foglalkoztam mert nagy volt,azt lusta voltam kidolgozni,de a holdal(remélem hasonlít) meg a kis csónakkal több időt dolgoztam.

Egyébként,szerintem ha odatenném magam ezzel a technikámmal sokkal jobb rajzokat tudnék csinálni, csak ha már 3. órája ülök fölötte,lehet fel kellene állnom,mert már olyankor nem igazán érdekel milyen lessz,csak kész legyen.

# 14

Tudom,igen részlethiányosak a rajzaim,de ugye a fenti okból adódóan, több óra után nem igazán tudok figyelni.Az arányok-igazad van,de ha képről,vagy tárgyról másolok,akkor nem szoktam figyelni az arányokat csak lemásolom.

Megpróbálok jobban figyelni az ilyen dolgokra,köszi.

És az is egy kezdő hibám,tudom hogy ott nincs árnyék,csak így jött a dolog.

2013. okt. 13. 09:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Ma rajzoltam két képet,milyenek lettek?

pad:

[link]

Tudom vannak benne hibák.

számológép,vagy ilyesmi:

[link]

Ne szidjátok,nagy rossz mint rajz,De ez szabadkézi rajz volt,nem foglalkoztam az alakjával, itt igazán az árnyékokat és csillogásokat gyakoroltam:D

2013. okt. 13. 19:38
 18/20 sándorjános ***** válasza:
Magasan fölülteljesítetted néhány az elsők közt bemutatott rajzodat ezzel a kettővel. Jó gyakorlást.
2013. okt. 13. 19:41
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépem:)

Egyébként beleadtam amit most tudtam.

És mindenkinek megy a zöld pacsi:)

2013. okt. 13. 21:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Ma megmutattam az építész tanáromnak (műszaki ábrázolást tanít) a rajzaim(meg a magyar tanárnak is) és azt mondták mind a ketten hogy járjak rajztanárhoz,meg előtte kérdezték,hogy járok e.És ezt minek mondták?

Egyébként nem csoda hogy tetszett nekik,mert az osztályba mindenki 5-6x rosszabbul rajzol.Hozzájuk képest úgy rajzolok mint ahogy Claude Monet festett:D

Ja és azt is mondta az építész tanár,hogy menjek el a megyei könyvtárba, és rajzzal kapcsolatos könyvet/munkafüzetet kölcsönözzek,és csináljam meg.

Melyiket ajánlanátok?

2013. okt. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!