Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tudnék fényképszerűen...

Hogy tudnék fényképszerűen másolni?

Figyelt kérdés
10 évig tanultam grafikát-festészetet, de fotóminőségűt nem tudok másolni. Egyik csoporttársam így rajzol. Annyira rosszul érzem magam, mert nekem sehogy se sikerül úgy. Már gondoltam rá, hogy inkább abbahagyom a rajzolást is.

2013. szept. 4. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Van az a jobb agyféltekés technika, könyvek is vannak hozzá:)
2013. szept. 6. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok,jók ezek a rajzok!!
2013. szept. 6. 21:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Én már túl kritikusan nézem. A második (autós) kép meg sincs, mert azt széttéptem, annyira nem tetszett. Teljesen hibás volt szerintem.
2013. szept. 6. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:

O_O

SZÉTTÉPTED? :( Nemáá:S:S:S

2013. szept. 6. 22:01
 15/19 anonim ***** válasza:
túl kritikus vagy magaddal szerintem:S:S:S
2013. szept. 6. 22:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem volt 100%ra pontos. Azt megrendelésre kellett készíteni, olyat pedig ami nem megfelelő nem adhatok ki a kezem közül. Igen, szét szoktam tépni, amit nem találok megfelelő minőségűnek, így előzöm meg azt, hogy visszatérjek babrálni feleslegesen.
2013. szept. 6. 22:10
 17/19 anonim válasza:
szerintem is nagyon jók a rajzaid! ha úgy döntenél, hogy jobb agyféltekésre elmész, ne az árát nézd, keresd meg a legjobbat, mert az olcsóbbik tanfolyamok semmit sem érnek! :D
2013. okt. 19. 11:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Inkább keres mestert!

Ja és próbálj meg valódi látvány után rajzolni.Állíts össze egy csendéletet és csak rajzolás nélkül új le és figyeld.Nézd meg az arányokat a tónusokat és gondolatba komponáld meg.kissé unalmas de biztosan érdekes megfigyelésekre fogsz jutni.

Amúgy nem rosszak a rajzaid.

Néz meg egy szürrealista vagy absztrakt képet.Ugye,hogy elgondolkodtatóbb mint egy fényképszerű macska

Amire figyelj:kerüld a giccset inkább legyen sallangmentes de erőteljes képed!

2013. nov. 26. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Laikus körökben (!) az egyedi alkotóknál valóban többre tartják a fényképmásolókat, pedig nem az ő tudásuk értékesebb. :)

Ezt mindig tartsd észben, akármilyen rossz érzés is, hogy a csoporttársad több elismerést kap pusztán azáltal, hogy lekopíroz dolgokat.

2014. máj. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!