Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tudnék fényképszerűen...

Hogy tudnék fényképszerűen másolni?

Figyelt kérdés
10 évig tanultam grafikát-festészetet, de fotóminőségűt nem tudok másolni. Egyik csoporttársam így rajzol. Annyira rosszul érzem magam, mert nekem sehogy se sikerül úgy. Már gondoltam rá, hogy inkább abbahagyom a rajzolást is.

2013. szept. 4. 20:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz másolni? Inkább rajzolj egyedi dolgokat.
2013. szept. 4. 20:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Rengeteg elismerést kap, hiszen csodaszépek az alkotásai. Én meg cseszhetem az egyediséget ha a kutyát nem érdekli.
2013. szept. 4. 20:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Vacak dolog az irigység, szinte mardos, ugye?

A fotórealizmus, vagy a hiperrealizmus -úgy érzem- múló hóbort a művészettörténetben. Azért "szeretik" olyan sokan, mert megértik. Ennyi a titok. Az egyedi dolgok befogadása megerőltető, mert ugye gondolkodni és értelmezni kell. Ne bánd, hogy nem fotóminőségben másolsz -hol is van a hiperrealista alkotásokban a hozzáadott érték?

Töltsd fel a gyakira az egyedi képeid, mi meg majd jól megszakértjük Neked. Bízz bennünk. Értünk hozzá. És jóindulatúak is vagyunk ám.

Üdv R.

2013. szept. 4. 21:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Szinte sírásig tud hajszolni. Minél többet nézem a lány képeit, annál inkább érzem azt, hogy ezek a rémségek a kukába valók csupán. Úgy érzem hogy a "zs-kategóriás" vagyok csak. Keresek képeket, a vizsgamunkáim elméletileg fent vannak a gépen. Megpróbálom feltölteni.
2013. szept. 4. 21:49
 5/19 A kérdező kommentje:

Remélem jó linkeket küldök. Bocsánat, de ennél élesebb képet nem tud a telefonom készíteni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 4. 22:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez állítólag elsajátítható. Csak el kell döntened, hogy művész akarsz lenni, vagy egy ügyes iparos. Ha a népszerűség a legfontosabb, akkor azt hiszem az utóbbit kell választanod.

[link]

2013. szept. 6. 14:58
 7/19 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy hiába készít valaki egyedit. Erre ma nem kíváncsak az emberek. Próbáltam falfestést is (egyik kép fent is van). Mégis, az "él jobban", aki fotószerűt alkot. Sajnos, ha nem követem a "fejlődést" nem lesz belőlem semmi. Még valószínűleg úgy se. Na mindegy.
2013. szept. 6. 16:20
 8/19 A kérdező kommentje:
Azért mindenkinek jár a zöldkéz, köszönöm, hogy kibírtátok a hisztimet.
2013. szept. 6. 17:07
 9/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hadd tegyek fel néhány kérdést. Nem nekem, hanem magadnak válaszold meg (nem muszáj kiírnod a feleleteid a gyakira).

1. Ki a kedvenc festőd? Gondolod, ő olyan gyakran hasonlítgatta az alkotásait a többi kortárs alkotókéhoz?

2. Gondolod, hogy kedvenc festőid, anyagi elismerés híján abbahagyták az alkotást?

3. Gondolod, komoly művészek néha nem érzik magukat zs-kategóriás vacakok gyártóinak?

Üdv R.

2013. szept. 6. 21:17
 10/19 A kérdező kommentje:

Válaszolok azért.

1.) Kedvenc festőm Francisco José de Goya. Kizártnak tartom, hogy Ő bárkihez is hasonlította magát.

2.) Nem, hiszen akkor a nevét nem ismernénk.

3.) Nem, hiszen komoly művészek. Én távol állok még a művész szótol is.

Próbálom napok óta magamra eröltetni ezt a szöszmötölést, de borzasztó nehezemre esik.

2013. szept. 6. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!