Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretnék találkozni egy...

Szeretnék találkozni egy szinésznővel de nem tudom hogy? Segitenetek?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy szeretnék találkozni a kedvenc szinésznőmmel,nem nagy sztár,a városi szinházban játszik,szóval ebből a szempontból semmi akadálya.Még beszéltem is vele kicsit régebb de az is csak netten volt úgyhogy..... Amúgy nagyon rendes meg minden de elkellene egy kicsi segitség,hogy,hogy hivjam ki (példaképem).Előrre is köszi... :*

2013. aug. 30. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj töle autogramot egy olyan papirra, amire szellemes célzással utalsz a rajongásodra.
2013. aug. 30. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
úgy mint régen szokták, előadás után megvárod a színészbejárónál. és kérsz autogramot, ahogy előttem írták.
2013. aug. 30. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

igen erre en is gondoltam,koszi :*

csak en ezt mar kozoltem vele h rajongoja vagyok (ezzel tisztaban van)

2013. aug. 30. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan kezdődik az évad, nézd meg egy előadásban, aztán meg várd meg a művészbejárónál. :)
2013. szept. 1. 03:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a második mondta. Előnyben vagy ha ultra udvarias vagy, és ilyen stílusban kéred meg hogy váltson veled pár szót akár kávé v tea mellett.

Azt nem értem miért csókos a szád minden mondat után.

2013. szept. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!