Szeretnék találkozni egy szinésznővel de nem tudom hogy? Segitenetek?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy szeretnék találkozni a kedvenc szinésznőmmel,nem nagy sztár,a városi szinházban játszik,szóval ebből a szempontból semmi akadálya.Még beszéltem is vele kicsit régebb de az is csak netten volt úgyhogy..... Amúgy nagyon rendes meg minden de elkellene egy kicsi segitség,hogy,hogy hivjam ki (példaképem).Előrre is köszi... :*2013. aug. 30. 16:19
1/5 anonim válasza:
Kérj töle autogramot egy olyan papirra, amire szellemes célzással utalsz a rajongásodra.
2/5 anonim válasza:
úgy mint régen szokták, előadás után megvárod a színészbejárónál. és kérsz autogramot, ahogy előttem írták.
3/5 A kérdező kommentje:
igen erre en is gondoltam,koszi :*
csak en ezt mar kozoltem vele h rajongoja vagyok (ezzel tisztaban van)
2013. aug. 30. 17:07
4/5 anonim válasza:
Hamarosan kezdődik az évad, nézd meg egy előadásban, aztán meg várd meg a művészbejárónál. :)
5/5 anonim válasza:
Ahogy a második mondta. Előnyben vagy ha ultra udvarias vagy, és ilyen stílusban kéred meg hogy váltson veled pár szót akár kávé v tea mellett.
Azt nem értem miért csókos a szád minden mondat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!