Merjek találkozni ezzel az ismerősömmel? Bevallom, félek tőle.
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, hát elég balhés srác,drogos,volt több rendőrségi ügye és a többi de tud normális lenni,ha kell..Igazából én régebben összefutottam vele már párszor mikor az akkori barátommal jártam,de az megint más mikor fiú van velem.. Igazából nincs semmi bajom vele, jó fej velem,eddig még nem bántott meg soha,én se bántottam még őt.De hétvégén találkoznék vele, őszintén bevallom én félek tőle.. És a barátom meg nem itt lakik,hogy eljönne velem.. Hiába mondja,hogy nem bántana, de azért akkor is tartok tőle..2013. ápr. 3. 00:07
2/9 anonim válasza:
őszintén bevallom én félek tőle.
na akkor meg minek???
3/9 anonim válasza:
Mi célból találkoznál vele? Ha van barátod gondolom nem azert mert akarsz tőle valamit. Ha ismered annyira, és szerinted nem olyan, akkor szerintem nimcs félni valód.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak így szimplán beszélgetni mint ismerősök. Jó van még sok ilyen ismerősöm aki balhés meg minden,de aztán még se volt okom félni,de a mai világban már nem meglepősemmi sem..
2013. ápr. 3. 00:39
5/9 anonim válasza:
Volt egy pasi az életemben, akivel így voltam. VOLT! Beszélgettem vele telefonon, találkoztunk személyesen is néha, de állandóan szorongtam a közelében és valahogyan semmit sem tudtam elhinni neki. A mai napig nem tudom az okát, de mióta nem keressük egymást, rendesen megkönnyebbültem.
zerintem nem véletlenül vannak ezek az érzéseid vele kapcsolatban. Látod egyáltalán értelmét annak, hogy beszéltek? Ha ennyi negatív érzésed van vele kapcsolatban, akkor inkább hagyd.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából,jól elbeszélgetünk,egész értelmes. De én minden fiútól félek az elején,nem tudom miért..
2013. ápr. 3. 00:48
7/9 anonim válasza:
Ha ez olyan általános félelem, akkor miért tetted fel a kérdést? -.-'
8/9 Missi_Key válasza:
találkozzatok nyilvános helyen..pl egy mekiben..
9/9 A kérdező kommentje:
Találkoztunk,nem volt semmi gond,sőőt kellemeset csalódtam mert rengetek mindenben hasonlítunk amit nem gondoltam volna jól elvoltunk..:)
2013. ápr. 8. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!