Kerhetnek velemenyt? Meg most festettem elsonek lovat szoval nem igazan tudom milyen lett.
Koszi szepen:)
Leirod letszives, hogy mit tudnek meg jobban kidolgozni?:)
Akkor leírom: A ló ábrázatán nem látszik a szilajság. Amikor ágaskodik, bizony nem ilyen kedves kis bociszerű, mint ahogy az előttem szóló mondta. Az árnyékolás egyenlő a nullával. Egy fekete kontúrvonallal határoltad körbe az egész alakot. Ezt az árnyékolásnak és a színeknek kell elvégezni. Az első lába és a szügye körül csak egy fehér folt van. A hátsó lába olyan egyöntetűen sötét, hogy nem látszanak a megfeszülő izmok. Stb.
Javaslom, hogy nézegess sok lovas képet és festményeket. Próbáld a színeket árnyaltabban használni. Könnyedén le lehet koppintani a képekről a színeket, árnyékokat. Próbálj egy rács szerkezet mentén másolni eleinte, és akkor az arányok is jobban rögzülnek benned.
Az is egy jó megoldás lenne, ha jelentkeznél a hozzád legközelebbi Művelődési házba, egy rajzszakkörre.
Sokat tanulhatsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!