Mit szóltok Alföldi István a királyához?
Itt leírják a lényeget, hogy miről is szól ez a rendezés. Talán az agymosott turbó-alföldistáknak is fény gyúlik az agyukban.
Nem tudom, mi bajod a felsorolt dolgokkal.
Rendezés - minden változatban más.
Mai ruhák - újragondolta a művet. Ez szokás színházi körökben.
Hamis hangok - igen, voltak. Csakhogy tartsd szem előtt, hogy színészek énekeltek és nem énekesek. Ja, és úgy mellékesen élőben, nem felvételről.
Nekem a magyarságról az jött le, hogy egy több tűz között vergődő nemzet vagyunk, akik nem is tudják igazán, hova kellene tartozniuk. Ez szerintem egy korrekt kép.
Úgy viselkedtek a koronán belül a színészek, mint majmok a ketrecben? Ha szerinted igen, akkor kb. más előadást láttunk. Bár úgy érzem, hiába írok neked, a véleményedet a darabról valószínűleg már akkor megalkottad, amikor megtudtad, hogy Alföldi rendezi.
A színészek kérdése pedig egy nagyon komoly kérdés operán belül is (de főleg rockoperánál). Ha énekesek szerepelnek, akkor remekül eléneklik a dalokat, viszont színészi teljesítményük nem lesz magas. Ha színészek játszanak, az ének színvonala lesz alacsony, viszont a darab színészi része minőségi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!