Mit gondoltok erről? Gyerekes lenne?
Figyelt kérdés
20 felé közeledő lány vagyok. Nemrégiben kitaláltam, hogy a falamra rajzoltatok egy fát, aminek az ágai szerteágaznak és a végeire különböző cetliket ragasztok, rájuk írva valami kis szöveget. Ezt megspékelve azzal, hogy magát az egész fát neonfestékkel átfesteném, hogy a sötétben is látszódjon. Afféle életet adásként szeretném a szobámba... hiszen a fa az élet jelképeként van számon tartva többek között. Szerintetek gyerekes ez? Hogy sötétben is világít?2013. aug. 18. 13:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. De akkor látnám igazán hasznát, ha a szövegeket is olyan tollal írnád, ami sötétben is látszik. :)
19/L
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes. Kreatív elfoglaltságnak tűnik.
3/5 A kérdező kommentje:
:) A szöveg igazából nappal lényeges, a hangulat miatt világítana a fa :)
2013. aug. 18. 23:17
4/5 anonim válasza:
szerintem nagyon kreatív és aranyos ötlet, egyáltalán nem gyerekes.(:
5/5 A kérdező kommentje:
Csak még ki kéne találni, kivel tudom megcsináltatni :)
2013. aug. 20. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!