Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is gyerekes? Mit...

Szerintetek is gyerekes? Mit gondoltok róla? :D

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Az ismerőseim nagy része hülyének néz, mert képes vagyok egyedül is beülni a legújabb Disney animációs filmet (Aranyhaj..). Meg szeretem a régieket is, de szerintük ez gyerekes, ennyi idősen. Ti mit gondoltok erről?:D
2011. febr. 4. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nemvinkes, szerintem éppen jó hogy meg tudsz maradni gyereknek:) xD
2011. febr. 4. 21:26
 2/15 anonim válasza:

Mindenki gyerekes valamilyen módon de én is imádom a meséket és rengeteg felnőttet ismerek aki nézi :D

Semmit se szabad bánni ami örömet okoz és nem lesz rossz tőle másoknak...

Nézd meg a Fel!-t az rohadt jó :P

2011. febr. 4. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon jó! Most komolyan én sokkal jobban eltudom engedni magam egy olyan fiú társaságában,aki meséket néz meg ilyenek.Nem tudom miért van így:D Szóval szerintem tök jó.!(:

16L

2011. febr. 4. 21:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor megnyugodtam (:

Amúgy köszi, a Fel!-t már láttam, nagyon nagy :D

De ami az elmúlt egy-másfél évben viszi a pálmát az az Így neveld a sárkányodat... (:

2011. febr. 4. 21:31
 5/15 anonim válasza:

Egyetértek az előttem hozzászólóval, de annyival kiegészíteném, h szerintem nagyon jó tulajdonság, egyrészt, mert nem titkolod, h szereted másrészt, mert rengeteg csaj van, aki szereti a meséket szintén szóval nem hiszem, h mindig egyedül mész majd moziba!

szintén L16 :)

2011. febr. 4. 21:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam igazán meséket nézni, filmeket sem túl sokat, de az Így neveld a sárkányodat nekem is tetszett :D

17/F

2011. febr. 4. 21:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem hogy nem lesz mindig így, hogy egyedül kell mennem (:
2011. febr. 4. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint minden felnőttben van még egy kis,,gyerek",van,akinél inkább megnyilvánul,van,akinél kevésbé.Én is 18 éves vagyok és én is imádom a meséket,főleg a Disney klasszikusokat-de az újabb animációs filmeket is szeretem nézni.Lehet,erre az is rásegít,hogy jelenleg is négy öt év alatti gyerek van a környezetemben:)Szerintem mindenesetre nem gáz,és még mindig értelesebb,mint az anime(bocs az anime-fanoktól,ez csak az én véleményem).Az a jó bennünk,hogy mindenki más,ki ezt szereti,ki azt.Én örülnék,ha a(jövendőbeli)párom szeretne mesézni,komolyan beülnék vele a moziba:DNe szégyelld semmikép,akinek nem tetszik,ne nézze.
2011. febr. 4. 21:38
 9/15 anonim válasza:
Ha szegedi vagy komolyan mondom elmegyek veled a következő mesére amit kiadnak XD
2011. febr. 4. 21:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon kedves vagy 21:40 :D

De sajna nem szegedi vagyok ):

Veszprém megyei XD

2011. febr. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!