Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írtam egy verset akinek kell...

Írtam egy verset akinek kell elküldöm cserébe mondana véleményt?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem küldheted, szeretek verseket olvasni :))
2013. aug. 12. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem elküldheted, én is versíró vagyok de nem értem mi olyan nagy dolog abban hogy kiposztolod. Akármilyen jó is vagy szar, úgy is meg fogod mutatni valakinek.
2013. aug. 13. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:

azért nagy dolog, mert ha kötetet akar kiadni egyszer, ezt már nem tehetné bele.

Ide is küldd :)

2013. aug. 13. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

itt vannak közbe lett 1 blog-om

2013. aug. 13. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ide írom, ha nem baj. "Lelkem kopár" kezdetű vers. Őszinte kritika lesz, negatívumokkal.

Ha komolyan veszed a versírást, gyökeresen megváltoztatsz mindent.

Forma: Nincs semmilyen formája. A versnek ritmusa van. Vagy a hangsúlyos és hangúlytalan szótagok alkotnak rendszert, vagy a rövid és hosszú szótagok. Ez csak úgy írva van és kész. Nincs versélmény. Nincs törzse az egésznek. Nincs rendszerbe szedve, nincs felépítése.

A rímek közepesek, helyenként jók, helyenként gyatrák. A hold-volt, az élni-nézni összecsengések nagyon gyakoriak a szövegekben.

A megindulvá, és a hasonló modoroskodás csak komikussá teszi a verset. Nem a 17. században élünk, az nem illik oda.

Tartalom: az egészben semmi eredeti nincs.

Gondolj bele! Mi különbözteti meg a jó verset a rossztól? A vers másik lényege a ritmus mellett, hogy új, eddig kimondatlan dolgokat tudasson velünk.

Ha Te leírod a saját szerelmi sztoriaidat, hogy "nélküled nem tudok élni", akkor azzal az olvasót nem gyönyörködteted, mert minden második vers ilyen.

Izgalmas, eredeti dolog kell, ritmussal.

2013. aug. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!