19. Sajnálom, hogy nem mindenki egyforma valaki könnyen kap meg valamit valaki pedig megszenved érte. Tökre lenéző amiket írtál kicsit sem esik rosszul főleg, hogy tényleg igaz , hogy 15 éve..
Utolsó válaszoló köszönöm megfogadom a tanácsod :D
Annál a kérdésnél amit belinkeltél azt írtad, hogy 17 éves vagy. Azt mondod 15 éve rajzolsz. Azaz 2 éves korod óta rajzolsz, ami lehet, hogy igaz, de szerintem 12-13 éves korodtól kezdtél el ténylegesen fejlődni és sokat foglalkozni a rajzolással. 3-4 évesen is rajzol az ember, de azok az évek nem járulnak hozzá a rajztudásunkhoz.
Mert ha így nézzük én 13 éve rajzolok :DD ami persze nem igaz mert 3 éve foglalkozok komolyabban a rajzolással.
Amúgy ez a kép nagyon rossz, az előző kérdésednél voltak szépek :)
15/L
Szép célok :) és még csak nem is lehetetlenek. Egy jobb agyféltekés tanfolyamon nem gondolkoztál?
Ha szeretsz rajzolni, akkor gyakorolj sokat, de ne csak azért, hogy mások azt mondják szép munka! Azért, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy képes vagy rá. Milyen ceruzákat használsz? A fény-árnyékot mivel csinálod meg? (előző voltam)
Én H-val szoktam felvázolni így az arányok nem csúsznak el, ha megvannak a biztos pontok. 4B 6B 7B 8B az árnyékoláshoz és ha kell szénceruza. Tollrajzhoz csak egy sima fekete tollat és egy 8B-s ceruzát használok ha árnyékolni is kell.
Milyen fajta szénceruzát használsz?
Szia! Végig olvastam a válaszokat. Először az nem tetszett, hogy te magad is azt írtad sz*r. Aztán meg hogy mondtad ezt a 15 éve rajzolok -os dolgot. Szóval egy tizenkét-tizenhárom éves valakire gondoltam mikor először megláttam a rajzot.
Én tizenöt vagyok, rajzolni tanulok és nem egy szinten vagyunk, pl. árnyékolásban. Szóval szerintem kezdj el kicsit foglalkozni az anatómiával, hogy tudd mi van Angelina bőre alatt is és ne csak a másik fotóról lesd az árnyékokat. Ezentúl el kéne kezdened modellt rajzolni. Egy barátodat kérd meg, hogy szánjon rád egy fél órát.
Ha pedig tényleg rajzról beszélünk nem csak portrék léteznek. Ahhoz hogy jól menjen az árnyékolás én a drapéria rajzolást ajánlom! De ott vannak a különböző formák, pld. kocka, gúla stb, melyeket szintén nagyon jól kell tudni egy igazi rajzosnak.
nem szeretném hogy azt hidd kioktatlak. Én is csak úgy tanultam ezeket és nekem sokkal jobban megy a drapéria meg az anatómia, mint pl. a térben elhelyezett tárgyak. Szóval komoly rajzolásnál ilyenekről beszélünk szerintem. Na jó munkát a további alkotásokhoz, nem is mondok többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!