Röhej,hogy szeritned is sz.ar,de mégis ezt rakod ki xDDDD
Amúgy a szemei lehetnének nagyobbak,a tónusokra kéne jobban figyelned,illetve a hajat jobban kidolgozhattad volna.
És legközelebb ne a szerinted is sz.ar képet tedd ki légy oly szíves!
(Mellesleg én egyből elismertem,hogy kit ábrázol)
Látszik, hogy bőven nem az első rajzod, van már fogalmad egyes dolgokról, de azért még kezdő vagy. Ahogy mások is írták, az arányok nincsenek teljesen rendben. Csak a szája miatt ismertem fel Angelina Jolie-t, eléggé jellegzetes szája van :D
A vonalaid minősége alapján még ott tartasz, hogy hiába kapnád meg pontosan, hogy mi a gond a képpel, még sokat kell rajzolnod, hogy elég lendületesek, szépek legyenek a ceruzavonásaid. A kezdőké mindig bizonytalanabb, szétesőbb, nekem elég sok évig tartott, míg elmúlt ez.
Én 10 éve rajzolok és még el se kezdtem igazán, máig azt érzem, semmi közöm a rajzoláshoz. Másolni egész tudok, de az nem rajzolás, bár ahhoz is kellett egypár év, hogy menjen.
Simán lehet valaki kezdő akár 50 év után is, nem az időtartam számít, hanem a tudás és tapasztalat, amit rém lassan is lehet szerezni.
Láttam embereket rengeteget rajzolni, mindig ugyanazt a béna kezdő komfortzóna alakocskát... Évek alatt nem fejlődve semmit.
Ez ilyen.
Nincs veszve semmi! :)
Nekem például tetszik!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Ezek is az én rajzaim ezek valamivel jobban sikerültek. Köszönöm a válaszokat
Én úgy hiszem el hogy 15 éve rajzolsz, hogy 15 éves vagy és mióta az eszedet tudod rajzolsz...
Ne haragudj de ha ez egy copy arról a netes portréról akkor elég gáz. Én 10 éves korom körül kb pár hónap alatt tudtam nagyon jól másolni, bőven nem voltak ilyen arány beli túllógások. Persze nem csináltam már 8 éve és kiment a kezemből, de el nem tudom képzelni ezt 15 év rajztudásról...
Egyébként azt látom, hogy te az egész arcot próbálod egyszerre megfogni, és arra egyenként rápakolni az apróságokat, amiket már gyakoroltál, és elkezded valahol.
Kockázd fel a képet és rajzlapot elsőre akár vastagon belevésve és akkor nem lesz olyan arccsontja mint egy lónak és akkora szája mint geronazzó máriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!