Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom? (KÉP)

Milyen lett a rajzom? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]

#kép #rajzolás #rajz művészet
2013. aug. 12. 18:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nem értem miért akar mindenki egy portréval kezdeni.. de egész jó csak aránytalan. gyakorolj sokat! ;3
2013. aug. 13. 11:43
 12/28 anonim ***** válasza:

Röhej,hogy szeritned is sz.ar,de mégis ezt rakod ki xDDDD

Amúgy a szemei lehetnének nagyobbak,a tónusokra kéne jobban figyelned,illetve a hajat jobban kidolgozhattad volna.

És legközelebb ne a szerinted is sz.ar képet tedd ki légy oly szíves!

(Mellesleg én egyből elismertem,hogy kit ábrázol)

2013. aug. 13. 13:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy bőven nem az első rajzod, van már fogalmad egyes dolgokról, de azért még kezdő vagy. Ahogy mások is írták, az arányok nincsenek teljesen rendben. Csak a szája miatt ismertem fel Angelina Jolie-t, eléggé jellegzetes szája van :D

A vonalaid minősége alapján még ott tartasz, hogy hiába kapnád meg pontosan, hogy mi a gond a képpel, még sokat kell rajzolnod, hogy elég lendületesek, szépek legyenek a ceruzavonásaid. A kezdőké mindig bizonytalanabb, szétesőbb, nekem elég sok évig tartott, míg elmúlt ez.

2013. aug. 13. 13:59
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő 15 éve rajzolok nem folyamatosan mert le szoktam állni hónapokra bár attól még nem kellene ilyen szarul kinéznie. Igazából én nem hittem annyira rossznak ezt a rajzom de többen is megerősítették, hogy pocsék kb 2 órát dolgoztam vele szóval lehet, hogy nem kéne erőltetne ezt a rajzolósdit ha már 15 év után is csak ilyen kommenteket kapok. Persze annak örülök, hogy őszinték vagytok. :D köszönöm a válaszokat
2013. aug. 13. 14:09
 15/28 anonim ***** válasza:
szar
2013. aug. 13. 15:13
 16/28 anonim ***** válasza:

Én 10 éve rajzolok és még el se kezdtem igazán, máig azt érzem, semmi közöm a rajzoláshoz. Másolni egész tudok, de az nem rajzolás, bár ahhoz is kellett egypár év, hogy menjen.

Simán lehet valaki kezdő akár 50 év után is, nem az időtartam számít, hanem a tudás és tapasztalat, amit rém lassan is lehet szerezni.

Láttam embereket rengeteget rajzolni, mindig ugyanazt a béna kezdő komfortzóna alakocskát... Évek alatt nem fejlődve semmit.

Ez ilyen.

2013. aug. 13. 16:46
 17/28 anonim ***** válasza:

Nincs veszve semmi! :)

Nekem például tetszik!

2013. aug. 13. 18:02
 18/28 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..

Ezek is az én rajzaim ezek valamivel jobban sikerültek. Köszönöm a válaszokat

2013. aug. 13. 20:05
 19/28 anonim ***** válasza:
48%

Én úgy hiszem el hogy 15 éve rajzolsz, hogy 15 éves vagy és mióta az eszedet tudod rajzolsz...

Ne haragudj de ha ez egy copy arról a netes portréról akkor elég gáz. Én 10 éves korom körül kb pár hónap alatt tudtam nagyon jól másolni, bőven nem voltak ilyen arány beli túllógások. Persze nem csináltam már 8 éve és kiment a kezemből, de el nem tudom képzelni ezt 15 év rajztudásról...

2013. aug. 13. 21:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Egyébként azt látom, hogy te az egész arcot próbálod egyszerre megfogni, és arra egyenként rápakolni az apróságokat, amiket már gyakoroltál, és elkezded valahol.

Kockázd fel a képet és rajzlapot elsőre akár vastagon belevésve és akkor nem lesz olyan arccsontja mint egy lónak és akkora szája mint geronazzó máriának.

2013. aug. 13. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!