Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vajon mi határozza meg hogy...

Prométeum kérdése:

Vajon mi határozza meg hogy milesz kultura? Egyáltalán a mai művészetből! Filmből, irodalombol, zenéből mi lesz kultura? Manapság a hiphop is "kultura" de mitől lenne az

Figyelt kérdés
A kulturàhoz kell minőség, érték ami nem nagyon van manapsàg. Kellenek magvas gondolatok. Előbb vagy utobb össze-fog omlani ez s mai tàrsadalom és remélem gyorsan tönkre megy a média és a zenei piac hogy aztàn feljavuljon.

#A Mai irodalombol #művészetből
2013. júl. 26. 11:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Szerinttem pàros lâbal ki kéne rugni egycsomò mai előadott! és felkène épiteni az én orszàgomat! ami már s minőség forradalmàrol és a transzhumanizmusrol szol. De ugy is természetes szelekcioval ki alakulnak a dolgok.
2013. júl. 26. 11:32
 2/10 rajcziz ***** válasza:
Minden művészi alkotás a kultúra része, legfeljebb nem a "magas kultúráé".
2013. júl. 26. 12:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Valami konkrétum vélemény kellene mostmàt!
2013. júl. 26. 12:31
 4/10 rajcziz ***** válasza:
Mi bajod az én válaszommal? Akár tetszik neked, akár nem, az is a kultúra része, amit te nem szeretsz, ahogyan az is, amit szeretsz. Attól, hogy a hiphop zene minőségi hagy maga után kívánnivalót, még ugyanúgy a kultúránk része. Lehet, hogy húsz év múlva nem fogunk rá emlékezni, de attól még a kultúra részei maradnak.
2013. júl. 26. 12:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tértél ki a médiàra. a filmekre a löltészetre, a könyvekre, a zeneopar egészére, a modern festészetre stb. Külőmben meg részletgazdagon kéne írna egy pàr zenésznek művésznek mèdia kutatònak. Meg engem az érdekel hogy mitől lesz valami kultura? valami maradandò? a hip hop rész egy mellékszàll. Itt a gics paràdé a nagyobb baj.
2013. júl. 26. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nos én úgy értelmezem,hogy minden olyan alkotás művészi,aminek célja nem a funkcionalitás. Az iparművészet az egy köztes dolog,de ott is úgy gondolom a művészeti rész az,ami a funkción túli hozzáadott dolog.

Na most a kultúra pedig igazából ezen alkotásokból áll össze.

A hiphop is zene művészeti dolog. Egyébként a hiphop bizonyos fokig igazabb művészet,mint a giccses festmények,amelyek régi idillikus jeleneteket mutatnak be,még ha mondjuk úgy látványilag tökéletesen esztétikusak is.Azért,mert a hiphop a korunk szülötte és oka van,hogy megszülethetett, addig a régi korhoz már csak elképzelésünk lehet és ezt úgy beállítani,mintha most is valóság lenne,hamis képet fest korunkról. Viszont mivel igény van rá,ezért mégis a kultúránk jellemzőjévé válik.

2013. júl. 26. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy a helyesírás a kulturáltság egyik fokmérője. Te nem jeleskedsz benne.
2013. júl. 27. 05:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott hogy te egy felszìnes kretetén idiota vagy. Nem érdekel a helyesíràs amúg is dixlesziás vagyok . Ennyi erővel az őltözkődés alapjàn találod ki hogy valaki milyen ember, hogy valaki művelt e vagy sem . Meg külömben is a sajàt jàték szabàlyaim szerint jàtszok. Ha olyan kedvem van felrugom a szabályokatt.
2013. júl. 27. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez például szintén egy kulturált megnyilvánulás volt.
2013. júl. 27. 15:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ez a álarcos bàl ami a neten van. Mindenki azt írja magárol amitt akar. Mindenki azt ìr magàrol amitt akar. Lehett hogy most egy kitetovàlt fülbevalos embernek képzelsz el aki sört íszik bőfög és tisztàra olyan mint a majka vagy a ganxta zolee esetleg dopeemen de ez egyàltalàn nem igaz. Amúgy 99% hogy úgysem tallálkozunk a való életben.
2013. aug. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!