A művészetből meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Ha jól rajzolok de még semmi szakképzettségem nincs ebbe az irányba,nem jártam ilyen speckós művészsuliba,csak sima gimibe,de szeretnék grafikus vagy bármi olyan lenni,ahova kézügyesség + kreativitás kell,hol kezdjem a tanulást,hova érdemes menni?Művtöri érettségim már van.Képzőművészeten belül melyek azok a területek ahol mostanában érvényesülni lehet?2010. okt. 29. 11:19
1/6 anonim válasza:
Ha jól ügyeskedsz a lehetőségekkel, akkor megélhetsz belőle.
Én pl. tanulnék mellé webprogramozást.
2/6 anonim válasza:
Ami "ügyeskedés", az már nem művészet.
3/6 anonim válasza:
12:36 - Találékonynak kell lenni, miben tudod hasznosítani a művészi képességeket, erre gondoltam, de úgy látom, nem értetted a megfogalmazást, úgyhogy muszáj kifejteni. Te ezek szerint a szájbarágós dolgokat szereted, nem is vagy művész.
5/6 anonim válasza:
Szűkösen biztos meglehet. Lehetnél pl. rajztanár.
6/6 anonim válasza:
ha nem jártál rajzsuliba nincs megfelelő képzettséged úgyhogy nehezebben jutsz el oda ahova a többiek,de mondjuk illatos úti szakmunkásképzőben van érettségi után elvégezhető szakma oda jelentkezz. utána pedig törni kell előre megmutatni a munkáidat, honlapot készíteni, zsűriztetni a munkáidat, hogy címed legyen ha már nem jártál művészeti egyetemre és a lényeg állandóan reklámoznod kell magad és dolgoznod mert a művész nehezen él meg az elején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!