Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ismer valaki olyan jó verset,...

Ismer valaki olyan jó verset, ami valaminek/valakinek a kereséséről szól átvitt vagy szó szerinti értelemben?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*Joe Jonas - Gotta find you /Rocktábor:)
2013. júl. 26. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Angol sajnos nem jó. :=

De a József Attila féle már nyert! XD

Egyébként paródiához kellett. És így már zene is van, ami szintén a paródia része lesz, kicsit más stílusba konvertálva. ;)

2013. júl. 26. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy tudtam segíteni. :)

József Attilát parodizálni?

Érdekes lehet.

2013. júl. 26. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:

"József Attilát parodizálni?"

Ne olyan kigúnyoló paródiára gondolj... legalábbis nem ilyesmire alapozok.

Annyi a lényeg, hogy a nyári táborban remélhetőleg lesz majd a végén amolyan ki-mit-tud szerűség, és arra elkezdtem írni egy drámaszerűséget. Persze még így is hosszúra nyúlt, úgyhogy annyiban hagytam, hogy max. az első két színt adjuk elő a társammal, és a többit esetleg majd kedvtelésből folytatom. Most készültem el éppen a második színnel, és ott direkt így szöveggyűjteményekből, meg az érettségi alatt összeszedett memoriter alternatívák úgymond ferdítéseiből "ollóztam" össze a dolgot.

NA, és ha tudni akarod, ez a vers valami HIHETETLEN mód "adta magát" - nagyon jól beleillet a szövegkörnyezetbe egyrészt, és a "témára való átírás" is szerintem nagyon jól ment... persze nem azt mondom, hogy valami remekmű lenne a dolog, mert ezt tényleg csak poénnak írom a táborra, és nem vagyok nagy költő, de ennél gördülékenyen meg tudtam csinálni, hogy egy teljesen más témára átírtam, de a ritmus, a rímek és a "versdallam" megmaradjon, vagy legalábbis felismerhető legyen.

Úgyhogy köszi még egyszer! ;)

2013. júl. 26. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:

"NA, és ha tudni akarod, ez a vers valami HIHETETLEN mód "adta magát" "

Igen, jól gondolod, szerettem volna tudni, reméltem, hogy válaszolsz.

Ügyes vagy, remélem sikered lesz.

Én is megismétlem magam, szívesen.

2013. júl. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!