13/F vagyok és nagyon hajlok a művészetek iránt. Mit szóltok az alábbihoz?
Figyelt kérdés
Jó szakács vagyok nagyon sokat ügyeskedek a konyhában.Nagyon jól rajzolok és vannak "művészi" képeim is.Zenélek hegedűn,zongorán.és itt a kérdésem: sok szimfóniát,duettet,szalonzenéket,szerendádot,és még vonósnégyesre is írtam zenéket.Csak az a baj hogy nem tudom hogy ezeket megmutassam e valakinek.Félek a válaszoktól,vagy a kritikától.Mit gondoltok megmutassam valakinek?2013. júl. 23. 13:39
1/7 anonim válasza:
Látom nincs önbizalomhiányod se, hogy finoman fogalmazzak :))) Egyébként te tudod, hogy magadnak írtad-e vagy a nagyközönségnek... ha akarod, nekem is elküldheted privátban :)
2/7 anonim válasza:
ekkora arccal simán lehetsz sztár
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ha megmutatod valakinek, legalább megtudod, hogy tényleg igaz-e amit magadról gondolsz, vagy sem.
Ha tartasz a kritikákról: nem minden tetszhet mindenkinek. Nem tudom, hogy a tiéd önbizalom-e, vagy egoizmus, ezt cska úgy tudhatod meg, ha kikéred mások véleményét is. Ha pedig értelmes kritikát kapsz, akkor csak fejlődhetsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat megmutattam a műveimet zenetanáromnak és az eggyiket előadom egy iskolai koncerten és megvan a zongorista is aki kísérni fog!
2013. júl. 24. 15:30
5/7 anonim válasza:
Akkor gratulálok :D Én is szeretnék minden művészethez konyítani, de sajnos botfülű vagyok, szóval a zenét szimplán csak élvezhetem :)
6/7 Kései Sirató válasza:
Ügyes vagy!
Ne törődj azokkal, akiket zavar, ha jó az önbizalmad. Sajnos nagyon sokan csak azt szeretik hallgatni, ha valaki panaszkodik, így aztán egyre többen tették szokásukká az állandó panaszkodást, ilyen az egész nemzet sajnos. Szerencse, hogy vannak köztünk ambíciózus, optimista fiatalok is, mint Te!
Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igy már van önbizalmam a zenetanárom bele is eggyezett egy fellébésbe!
2013. aug. 10. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!