Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ti hogy tanultatok meg zongorá...

Ti hogy tanultatok meg zongorázni?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és kaptam kölcsönbe 1-2 hétre egy elég komoly szintetizátort. Szerintetek, hogy kéne belefognom, a tanulásába? Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat! :)

2013. júl. 21. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
1-2 hétre belevágni nem érdemes. Ha érdekel a zenélés, akkor meg keress tanárt :D
2013. júl. 21. 13:17
 2/10 A kérdező kommentje:

A tanár nagyon drága, és nem valami jól idő beosztásra szabható. (heti 3x járok edzésre du. + suli) , viszont, ha megtetszik, lehet h kapok egy szintetizátort ami marad

A kérdés--> milyen kottákat ajánlotok NAGYON kezdőknek :D

2013. júl. 21. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
milyen edzésre jársz?
2013. júl. 21. 13:35
 4/10 Béla7 ***** válasza:
Hát...tudsz kottát olvasni? :D
2013. júl. 21. 19:49
 5/10 anonim válasza:
Én tanárhoz jártam hat évig, előtte kiskoromban magamtól és a nagymamámtól tanultam zenélni. Mindig is az ismeretlen zenék érdekeltek, sose szerettem egy zenét kívülről megtanulni csak ha nagyon tetszett. Egyre jobban megkedveltem az egészet, volt hogy napi öt órát is zongoráztam, több ezer oldalnyi kottát végigjátszottam az idők során, de sose tartottam azt elégnek, én is szoktam zenét írni, meg a zongorázás túlnyomó többségében improvizálok inkább, az megnyugtat, nem kell közben semmire se gondolnom. Ha kezdő vagy, szerintem először ismerkedj a hangszerrel, játszd azt ami jól esik, utána meg keress először neked tetsző könnyű, majd egyre bonyolultabb kottákat. Ami a legfontosabb, minidg próbálj te is zenét írni, és érezd jól magad közben...
2013. júl. 22. 00:03
 6/10 A kérdező kommentje:

utolsó elötti... -,- persze :D

utolsó, nagyon köszönöm!

2013. júl. 22. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem drága a tanár, 12 évesen még simán felvesznek zeneiskolába.
2013. júl. 23. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
azt nem mondtad meg, hogy milyen edzésre jársz
2013. júl. 23. 09:04
 9/10 sdjfh,esgsg válasza:

Szia.. szerintem se nem érdemes belekezdeni ha nem veszed komolyan! Hát ha nem szeretnél tanárhoz menni ,Akkor kezd bele egyszerűen.. én így kezdtem majd ekmentem tanárhoz!

Keress rá az alapokra! És ha már tudod az alapokat belekezdhet egy nagyon könnyű kis nótába h eljátszd! Ha gondolod szivesen segítek.

2013. júl. 30. 22:04
 10/10 anonim válasza:
Antal Imre magától tanult zongorázni, kottát olvasni, persze amikor kiderült a zsenije tanárok vették kézbe a figurát. Az egész marhaság csak a kitartásról az elhivatottságról és egy csepp tehetségről szól. A gyilkos elszántság már nem is olyan fontos...illetve, de:-)
2013. aug. 19. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!