1/13 anonim válasza:
Dehogy késő, ha szereted csinálni. 60 évesen sem késő.
2/13 anonim válasza:
Ha profi zongorista akarsz lenni, akkor talán. Egyébként nem, én 16 évesen kezdtem el.
3/13 anonim válasza:
Ha profi akar lenni, ahhoz sem kell 1 élet.
Attól függ mikor kezdi, mikorra akar az lenni és mennyire tehetséges hozzá.
5/13 anonim válasza:
Normálisabb oktatással simán befogod érni a többieket néhány év alatt. Én ismerem, hogy milyen pocsék tud lenni a zeneoktatás az állami intézményekben.
6/13 anonim válasza:
Nem. Ez nem olyan, mint a balett, hogy már 8 évesen is késő elkezdeni, mert nem vagy elég hajlékony. A zenetanulást akármikor el lehet kezdeni, 15 évesen még jól fog az agyad, tanulékony vagy.
7/13 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki kb ilyen korban kezdett zenélni,ráadásul nem is a végleges hangszerén, és most egész Európában elismert művész! ;)
8/13 anonim válasza:
SOSE késő! Én 24 éves vagyok, és szeretnék megtanulni zongorázni.
9/13 anonim válasza:
ha kedveded leled benne-kezdj neki.semmi nem késő,és ha szeretnéd akkor ne gondolkodj ilyesmin-hajrá!
10/13 anonim válasza:
Bármely életkorban elkezdhető, de csak elektromos zongorán fejhallgatóval!
Egyébként az egész környék zengeni fog, mely egy emberi(es)ség elleni bűntettel ér fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!