13 éves vagyok, és elkezdtem írni egy krimi regényt. Szerintetek kiadhatják majd?
Ez rengeteg mindentől függ, de elsősorban attól, hogy van-e elég pénzed rá, mert pénzzel akár olvashatatlan könyveket is kiadathatsz.
Ha ez nincs meg, akkor viszont nagyon ámulatba ejtő könyvnek kell lennie.
Én javaslom azt, hogy kezdő íróként először ne egy regénybe kezdj bele, próbálkozz kisebb történetekkel, novellákkal, azokat töltsd fel egy internetes oldalra, és az ottani vélemények alapján megtudod, mennyire is jó, amit csinálsz.
A krimi ötletét pedig írd le egy kis jegyzetfüzetbe, bővítgesd, alakítgasd, és majd pár év múlva ess neki annak (:
Jaj, gyermekem!!:) Hogyha beállítasz egy kiadóhoz, és elnyeri a tetszésüket; látnak benne valamit, és úgy látják, az emberek érdeklődnének egy ilyen történet iránt, megvennék--- ja és szépen is van megfogalmazva, akkor kiadják. Ha nem sikerül jól, akkor nem adják ki.
Viszont!!:) Nem kell feladni rögtön az első kiadó után, aki nem vállalta, hogy kiadják; mert Rowling is a Harry Potterrel állítólag sorra járta a kiadókat, míg végre valaki azt mondta, hogy jó ez, mehet a nyomtába!:O
Pedig a Harry Potter azért elég király!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!