11/17 A kérdező kommentje:
nemértem mér hüjézel le nem mondtam senkinek a válaszolók közül semmi rosszad, nemtudom minek kel röktön kötöszködni én lehüjézni a másikat.
2013. júl. 14. 12:42
12/17 anonim válasza:
A helyesírásod borzalmas, egy egyszerű link bemásolása is gondot okoz, értetlenkedsz, hogy miért nem jók a képeid...
Folytassam még. Valószínűleg ezért hüLYézett le az előző válaszoló.
A te érdekedben bízom benne, hogy csak trollkodsz.
13/17 A kérdező kommentje:
Mégis mi az a idézem, trolkodás??? hogya fenébe nem lehet már a hobbi képeimet kitenni vagy megosztani anékül hogy bárki is lehüjézne, a helyesirásom az én dolgom. Ebben az országban már mindenért lehüjézik a másikat??? Evvel nagyon nem vagyok kibéküve ezt nem szabad megengedni.És itt a pont
2013. júl. 14. 14:23
14/17 anonim válasza:
A trollkodás azt jelenti, hogy valaki heccből játssza a hülyét, felkelti magára a figyelmet vagy provokál.
Nem szép dolog volt, hogy lehüLYézett, de valljuk be, akinek ilyen gyatra a helyesírása, és ennyire nem bírja felfogni, hogy ezek a képek még hatalmas jóindulattal sem kerülnek bele a művészet kategóriába (és te ebben a kategóriában tetted fel a kérdést), az vagy csak direktbe tetteti (tehát trollkodik) vagy tényleg az.
15/17 A kérdező kommentje:
Még mindog nemtudom mi a problematikátok?!
2013. júl. 14. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!