Hagytam magam rábeszélni egy olyan tetoválásra ami nem is tetszett az elején és mára már nagyon nem kedvelem. Várjak még vele (hátha megtetszik) vagy szedessem le, esetleg varrassam át?
Figyelt kérdés
De ebben is tanácstalan vagy.. nem tudom milyen egy átalakított tetoválás.2013. júl. 3. 15:28
11/11 anonim válasza:
Alapból, ha még nem is döntötted el, minek kellett? Én 30 éves vagyok, nagyon akarok egy "tattoo"-t, de még nem érzetem semmit annyira magamra illőt, hogy megtegyem... Csak "azért" teljesen felesleges volt... Fedesd le, de ne kapkodd el, csak is olyannal, ami illik Rád! Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!